Neler Yeni

🔥En Ucuz Magnezyum Kasalı Mouse Attack Shark R3 2900 TL🔥

kalinka35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yarkın Evyapan
2-4-8K nın farkını anlayabilen var mı? hepsini geçtim 1K ve 8K mouse u yan yana koysam hangisi 8K desem ayırt edebilecek tek bir allahın kulu yok.
hocam yan yana koyarsan evet dışarıdan ayırt edilmez ancak imlecin hareketlerinde bariz belli oluyor 1k ile 8k polling rate. Fakat 8k kullanınca batarya çok hızlı bitiyor o yüzden şahsen ben tercih etmiyorum. Eğer kablolu olacaksa (dav3 kablolu 8k gibi) bence çok mantıklı bir olay.

PNSHER

80+ Bronze
2-4-8K nın farkını anlayabilen var mı? hepsini geçtim 1K ve 8K mouse u yan yana koysam hangisi 8K desem ayırt edebilecek tek bir allahın kulu yok.
Bence de o farkı anlamak pek mümkün değil. Saniyenin binde birinden daha küçük bi gecikme farkı oluyor 1k ile 8k arasında

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bende vgn dragon fly f1 pro var hangisi daha iyi bilemedim 8k dongle dışında nxcbx

codez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Güler
aj159 pro bırakıp almaya değer mi

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Dax Saz
1 den 4 e geçilince fark ediliyor tabi kişisel tercih
Çıplak gözle ayırt edilebilir hiçbir farkı olmadığını düşünüyorum. Ölçüm programları kullanmadan, cpu kullanımına bakmadan hemen hemen kimsenin 1ile 8khz arasındaki farkı fark edebileceğini sanmıyorum. Bu gereksiz polling rate hevesinin de ivedilikle bitmesini umut ediyorum. Zira polling rate kaynaklı milisaniyelik gecikmeye gelene kadar sistemde ve İnternet bağlantısında ne gecikmeler var.

Zymnax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert
Çıplak gözle ayırt edilebilir hiçbir farkı olmadığını düşünüyorum. Ölçüm programları kullanmadan, cpu kullanımına bakmadan hemen hemen kimsenin 1ile 8khz arasındaki farkı fark edebileceğini sanmıyorum. Bu gereksiz polling rate hevesinin de ivedilikle bitmesini umut ediyorum. Zira polling rate kaynaklı milisaniyelik gecikmeye gelene kadar sistemde ve İnternet bağlantısında ne gecikmeler var.
Katiliyorum. Ustune ustluk kablosuz mouselardaki hafifletme durumu sebebiyle bataryalarin minnacik kalmasi da hic yardimci olmuyor. 8k destekleyen bir suru mouse'um var, hicbir faydasini goremedigim icin 1k kullaniyorum.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Sercan SAYİT
Altı üstü fare, malzeme kalitesi çelik olsa ne? Önemli olan donanımı güçlü ve uzun ömürlü olsun, yazılımı stabil olsun. Bir yıl sonra mouse çift tıkladıktan sonra, mouse tekerleği teklemeye başladıktan sonra malzeme kalitesinin manası yok.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,286
İsim
yusuf ecer
Sarjı, g pro x superlight kadar gidiyor mu?
Gpx şarjına yakından alakası olan mouse görmedim. Viper v3 pro dahil :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20250118_201459.jpg

Tam mousepadimle matchlemelik ama delikli mouse sevmiyorum + gpx2yi en son ne zaman şarja taktığımı hatırlamıyorum 🥴🥴

Shourd

80+ Gold
param olsada alsam :uzgunpeepo:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,045,767
Üyeler