Neler Yeni

🔥İndirim Attack Shark X65 HE RGB 8000Hz Rapid Trigger Snap Tap0.01mm Manyetik 2.125 tl

~helloworld

80+ Bronze
Rampage membran hocam artık tuşlar mekanik ses çıkarıyor 4 5 senelik klavye öyle diyim sana membran klavyeden mekanik klavyeye evrimleşti kullana kullana 😂
1. klavye için o manyetik switchliyi almayın bence. MCHOSE G75 PRO alınabilir keşke geçen gün alsaydınız. Yine de auladan ucuza geliyordur anlık parolapara + iyzico ile

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Burak
1. klavye için o manyetik switchliyi almayın bence. MCHOSE G75 PRO alınabilir keşke geçen gün alsaydınız. Yine de auladan ucuza geliyordur anlık parolapara + iyzico ile
F75 eh fena değil ama 8khz değil ürün CS2 valo gibi oyunlarda ayak dansı yapamıyoruz Snap tap rapid tirigger olmadığı için f75 günlük kullanım için ideal diye düşünüyorum o kadar bana ayak dansı yaptıracak 8khz snaptap rapid tirgger hall effect vb falan filan f ve numpadli lazım dicem fiyat dipte maalesef bahsettiğim özellikte uygun yok fiyat olarak ne almalıyım ayak dansı dediğim Snap tap rapid tirgger adamlar sağa sola uçuyor gibi durup one tap çakıyor çıldırıyorum benimde çıldırtmam lazım insanları 😂

~helloworld

80+ Bronze
F75 eh fena değil ama 8khz değil ürün CS2 valo gibi oyunlarda ayak dansı yapamıyoruz Snap tap rapid tirigger olmadığı için f75 günlük kullanım için ideal diye düşünüyorum o kadar bana ayak dansı yaptıracak 8khz snaptap rapid tirgger hall effect vb falan filan f ve numpadli lazım dicem fiyat dipte maalesef bahsettiğim özellikte uygun yok fiyat olarak ne almalıyım ayak dansı dediğim Snap tap rapid tirgger adamlar sağa sola uçuyor gibi durup one tap çakıyor çıldırıyorum benimde çıldırtmam lazım insanları 😂
yani cs2 falan atıyorsanız dediğiniz şeylerin hepsini anlamasam da normal klavye ile yapamayacağınızı anladım yani o zaman

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Burak

~helloworld

80+ Bronze

Bahane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ufuk senyuz
fiyat güzel hocam alacaklara hayırlı olsun ahh bi ak980 pro düşmediki hemen çekeyim

Top Bottom