indirimli fiyatıyla direkt iyi normal fiyattan bakarsak ikisi aynı fiyattayken g75 tercih edilmelig75 hangi fiyattan hesaba kattın, aualın space gerçekten iyidi bu arada
aulanın geri kalan şeyi bi tek kaycep knob harici geri kalan şey ne mesela sana göre
ses kalitesi ve hissiyat olarak g75 daha başarılı switchlerinde wobble çok az bu tarz switche benzer olarak akko creamy purple pro kullandım aynı yapıya sahip olmalarına rağmen çok daha fazla wobble oluyor g75 de switchleri kaliteli fiyatına göre ekstra kaliteli f75 deki switchler de güzel eyvallah ama benim aulada reaper switchler 1 ay sonra çınlama sesi yapmıştı yağlanmaya ihtiyacı var bunda nasıl olacak henüz bilmiyorum
ayrıca 8000 mah batarya ile geliyor ve güney ışıklandırmalı ledlere sahip aulada ise kuzey ışıklandırma var şimdi v2 versiyonu var aulada onlar da güney ışıklandırma ile geliyor evet ama herkeste bu yok ve şuan almak isteyen biri çok yüksek ihtimalle avrupa versiyonunu yani ilk versiyonu satın alacak o yüzden mesela g75 deki gibi sp bir keycaps aulada çok sönük kalacak ki kalıyor da zaten karşılaştıracak çok fazla şey yok iki kasada birbirine benzer aşağı yukarı birbirleriyle kıyaslayınca + - yönleri var ama tercih meselesi bana göre g75 in artısı daha fazla knob olsa direkt karşılaştırma bile olmadan g75 derdim ses profili için ikisini de graywood v4 switch ile test ettim g75 daha hoşuma gitti daha tatlı bir sese sahip tabii aulanın space sesi manyak bir şey ona laf yok o karşılaştırma dışında kalıyor g75 i 1300 TL'ye f75 i de sahibinden üzerinden kapalı kutu 2000 civarına bulduğumuzu hesaba kattığımızda g75 hem daha ucuz hem de 2 yıl garantili olduğundan dolayı karşılaştırmayı çok rahat şekilde alır