- Reaksiyon skoru
- 300
2-4-8K nın farkını anlayabilen var mı? hepsini geçtim 1K ve 8K mouse u yan yana koysam hangisi 8K desem ayırt edebilecek tek bir allahın kulu yok.8k da en ucuzlardan tabi ajazz ı saymassak
2-4-8K nın farkını anlayabilen var mı? hepsini geçtim 1K ve 8K mouse u yan yana koysam hangisi 8K desem ayırt edebilecek tek bir allahın kulu yok.8k da en ucuzlardan tabi ajazz ı saymassak
hocam yan yana koyarsan evet dışarıdan ayırt edilmez ancak imlecin hareketlerinde bariz belli oluyor 1k ile 8k polling rate. Fakat 8k kullanınca batarya çok hızlı bitiyor o yüzden şahsen ben tercih etmiyorum. Eğer kablolu olacaksa (dav3 kablolu 8k gibi) bence çok mantıklı bir olay.2-4-8K nın farkını anlayabilen var mı? hepsini geçtim 1K ve 8K mouse u yan yana koysam hangisi 8K desem ayırt edebilecek tek bir allahın kulu yok.
1 den 4 e geçilince fark ediliyor tabi kişisel tercih2-4-8K nın farkını anlayabilen var mı? hepsini geçtim 1K ve 8K mouse u yan yana koysam hangisi 8K desem ayırt edebilecek tek bir allahın kulu yok.
Bence de o farkı anlamak pek mümkün değil. Saniyenin binde birinden daha küçük bi gecikme farkı oluyor 1k ile 8k arasında2-4-8K nın farkını anlayabilen var mı? hepsini geçtim 1K ve 8K mouse u yan yana koysam hangisi 8K desem ayırt edebilecek tek bir allahın kulu yok.
Çıplak gözle ayırt edilebilir hiçbir farkı olmadığını düşünüyorum. Ölçüm programları kullanmadan, cpu kullanımına bakmadan hemen hemen kimsenin 1ile 8khz arasındaki farkı fark edebileceğini sanmıyorum. Bu gereksiz polling rate hevesinin de ivedilikle bitmesini umut ediyorum. Zira polling rate kaynaklı milisaniyelik gecikmeye gelene kadar sistemde ve İnternet bağlantısında ne gecikmeler var.1 den 4 e geçilince fark ediliyor tabi kişisel tercih
Katiliyorum. Ustune ustluk kablosuz mouselardaki hafifletme durumu sebebiyle bataryalarin minnacik kalmasi da hic yardimci olmuyor. 8k destekleyen bir suru mouse'um var, hicbir faydasini goremedigim icin 1k kullaniyorum.Çıplak gözle ayırt edilebilir hiçbir farkı olmadığını düşünüyorum. Ölçüm programları kullanmadan, cpu kullanımına bakmadan hemen hemen kimsenin 1ile 8khz arasındaki farkı fark edebileceğini sanmıyorum. Bu gereksiz polling rate hevesinin de ivedilikle bitmesini umut ediyorum. Zira polling rate kaynaklı milisaniyelik gecikmeye gelene kadar sistemde ve İnternet bağlantısında ne gecikmeler var.
Gpx şarjına yakından alakası olan mouse görmedim. Viper v3 pro dahilSarjı, g pro x superlight kadar gidiyor mu?