🔥En Ucuz Magnezyum Kasalı Mouse Attack Shark R3 2900 TL🔥

2-4-8K nın farkını anlayabilen var mı? hepsini geçtim 1K ve 8K mouse u yan yana koysam hangisi 8K desem ayırt edebilecek tek bir allahın kulu yok.
hocam yan yana koyarsan evet dışarıdan ayırt edilmez ancak imlecin hareketlerinde bariz belli oluyor 1k ile 8k polling rate. Fakat 8k kullanınca batarya çok hızlı bitiyor o yüzden şahsen ben tercih etmiyorum. Eğer kablolu olacaksa (dav3 kablolu 8k gibi) bence çok mantıklı bir olay.

2-4-8K nın farkını anlayabilen var mı? hepsini geçtim 1K ve 8K mouse u yan yana koysam hangisi 8K desem ayırt edebilecek tek bir allahın kulu yok.
1 den 4 e geçilince fark ediliyor tabi kişisel tercih

Bence de o farkı anlamak pek mümkün değil. Saniyenin binde birinden daha küçük bi gecikme farkı oluyor 1k ile 8k arasında

Bende vgn dragon fly f1 pro var hangisi daha iyi bilemedim 8k dongle dışında nxcbx

1 den 4 e geçilince fark ediliyor tabi kişisel tercih
Çıplak gözle ayırt edilebilir hiçbir farkı olmadığını düşünüyorum. Ölçüm programları kullanmadan, cpu kullanımına bakmadan hemen hemen kimsenin 1ile 8khz arasındaki farkı fark edebileceğini sanmıyorum. Bu gereksiz polling rate hevesinin de ivedilikle bitmesini umut ediyorum. Zira polling rate kaynaklı milisaniyelik gecikmeye gelene kadar sistemde ve İnternet bağlantısında ne gecikmeler var.

Çıplak gözle ayırt edilebilir hiçbir farkı olmadığını düşünüyorum. Ölçüm programları kullanmadan, cpu kullanımına bakmadan hemen hemen kimsenin 1ile 8khz arasındaki farkı fark edebileceğini sanmıyorum. Bu gereksiz polling rate hevesinin de ivedilikle bitmesini umut ediyorum. Zira polling rate kaynaklı milisaniyelik gecikmeye gelene kadar sistemde ve İnternet bağlantısında ne gecikmeler var.
Katiliyorum. Ustune ustluk kablosuz mouselardaki hafifletme durumu sebebiyle bataryalarin minnacik kalmasi da hic yardimci olmuyor. 8k destekleyen bir suru mouse'um var, hicbir faydasini goremedigim icin 1k kullaniyorum.

Altı üstü fare, malzeme kalitesi çelik olsa ne? Önemli olan donanımı güçlü ve uzun ömürlü olsun, yazılımı stabil olsun. Bir yıl sonra mouse çift tıkladıktan sonra, mouse tekerleği teklemeye başladıktan sonra malzeme kalitesinin manası yok.

Sarjı, g pro x superlight kadar gidiyor mu?
Gpx şarjına yakından alakası olan mouse görmedim. Viper v3 pro dahil :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20250118_201459.jpg

Tam mousepadimle matchlemelik ama delikli mouse sevmiyorum + gpx2yi en son ne zaman şarja taktığımı hatırlamıyorum 🥴🥴

param olsada alsam :uzgunpeepo:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,603
Üyeler
185,134
Son üye
Umitsim
Geri