🔥En Ucuz Magnezyum Kasalı Mouse Attack Shark R3 2900 TL🔥

maalesef çinde üretilen pan1080 benzeri bir mcu dur reddite bir bakayım içine açıp bakan olmuştur
shark x3 kullanıyorum kablolu mouse a göre biraz gecikmeli hissettiriyor magnezyum mouse lara bakıyordum bu hoşuma gitti ama yine aynı sorunu yaşamak istemiyorum.

Çin markalarında kaliteli sensör üreten yok benim bildiğim en iyi olanlar razer da ben uzun zamandır kullanıyorum daha bir sıkıntı yaşamadım ucuz diye paranızı çöpe atmayın biriktirin kaliteli ürünler alın.

Çin markalarında kaliteli sensör üreten yok benim bildiğim en iyi olanlar razer da ben uzun zamandır kullanıyorum daha bir sıkıntı yaşamadım ucuz diye paranızı çöpe atmayın biriktirin kaliteli ürünler alın.
razerında kronık scroll sorunun göz ardı etmeyelım yenı serısınde pek yok ama eskı serılerınde oldukca fazlaydı zaten 3950 yle focus pro aynıs sensor

sensör üretmiyorlar zaten hepsi aynı sensörü kullanıyor. mcu konusunda haklı olabilirsiniz.

abi karbon fiber yoksa alınmaz =)

Geri