Arama sonuçları: *

1. L

20-30K Arası Laptop Önerisi

buna ne dersiniz hocam? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C8NVFGX7/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  2. L

Hocam şuna ne dersiniz? ya aileme 20 30 bin arası dedim çok da çıkmak istemiyorum fazla abartmak da istemiyorum. https://ty.gl/7m6gqie3sb
  3. L

hocam bu iki sistem arasında ne kadar fark olur yani o aradaki 4kya değer mi öyle çok ağır oyunlar oynayan birisi degilimdir lol oynarım genelde birde malum kyk hikaye oyunlarına sarıcam gibi çok fark etmezse 28klık aceri almayı düşünüyorum ayrıca çok teşekkürler önerileriniz için.
  4. L

Arkadaşlar Bilgisayar Mühendisliği okuyorum ve oyunlarda da üzmeyecek bir sistem arıyorum mümkünse ısınmadır odur budur sorunu olmasın en en en iyi hangi sistem alınır bu bütçeye? önerilerinizi bekliyorum
  5. L

Uygun fiyatlı kulaklık önerir misiniz?

Arkadaşlar masaüstü bilgisayar için uygun fiyatlı 400 500tlye kulaklık önerir misiniz? Evde çocuk var biraz sağlam olursa güzel olur.
  6. L

Monitörün içinden geçtim yardım

icerdeki televizyonu caldim sıkıntı yok beyler devam👍🏿👍🏿
  7. L

arkadaslar sizin hic mi tr master elo seri maciniz olmadi AJBSJAXNAKDNAOQ
  8. L

hocam ya var mı monitör önerin 144hz 1ms ucuza
  9. L

Arkadaşlar monitöre kablolu ince kulaklık fırlattım böyle oldu bunun tamiri falan ne kadardır ya anlayan var mı? nolmus
  10. L

Android Gboard Klavye donuyor

Xiaomi redmi note 11 pro kullanıyorum ve yazı yazarken gboard klavye bir anda donuyor hicbirsey yazamiyorum ancak 1 2sn icerisinde duzeliyor. Sorunu nasıl cözebilirim daha dün basladi böyle birsey yoktu.
  11. L

Ekranda garip çizgiler

Hocam 22dk 4xmsaa 1920x1080'de yaptım hiçbir sıkıntı çıkmadı şu ana kadar yine de garantiye yollamayı düşünüyorum...
  12. L

Ekranda garip çizgiler

Allah Allah geçmiş olsun hocam, nasıl test yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Ne olur ne olmaz garantiye göndericem ya riske atılcak bir şey değil hocam malum piyasa...
  13. L

Ekranda garip çizgiler

Uzun bir zaman sonra herkese merhaba bilgisayarda nedenini bilmediğim bir gariplik var ekranda garip çizgiler çıkıyor sanırım sorunu ekran kartı nedenini bilmiyorum hiçbir şekilde hasar vs. almadı bir zamanlar kapatıp açınca düzeliyordu fakat şuan çok garip bir hal aldı nedenini bilen varsa...
  14. L

Valorant FPS anlamsız düşmesi

Arkadaşıma 2. el bir bilgisayar aldık ilk aldığımızda sıkıntısız 80-110 arası Valorant'ta FPS alıyordu biraz kullandıktan sonra FPS düşmesi girdi yaklaşık 1 gece sonra işlemci ısınıyor diye düşündük bilgisayarı kapattık biraz süre geçtikten sonra açtık ve hiç sıkıntı yoktu. İşlemci...
  15. L

HDD Sağlığı normal mi?

Arkadaşlar 1 yıllık HDD'nin sonuçları böyle oyunlarda drop yiyorum bunun sebebi HDD'den dolayı mıdır? https://www.vatanbilgisayar.com/wd-3-5-1tb-caviar-blue-sata-3-0-7200rpm-64mb-cache-harddisk.html
  16. L

VATAN BİLGİSAYAR KURULUM VE MONTAJ

komikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
  17. L

Valorant düşük fps sorunu.

Arkadaşıma 2.el bir bilgisayar topladık sistem özellikleri: İşlemci:amd fx4100 Ekran Kartı: Amd r7 250 2 gün önce alındı 2 gün önce alındığı gün oynadığımızda 100 den aşşağı fps düşüşü olmazken ve 130 lara kadar çıkarken bugün 6 fps,20 fps en fazla 30 fps ye çıkıyor. Cpu ya baktığımızda %100...
  18. L

Corsair HS35 Aldım. Nasıldır?

Çok sağolun tecrübelerinizi paylaştığınız için. İhtiyacım vardı aslında JD710 da alabilirdim fakat pek güvenemedim tercihimi Corsair'den yana kullandım.
  19. L

Corsair HS35 Aldım. Nasıldır?

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Üzmek istemem vs. diyen arkadaşlar çok sağolun üzülmedim yine de iyi bir ürün olacağını düşünüyorum çünkü kullandığım kulaklık preo markalı ve cidden kulaklarımı parçalıyor. Sağ tarafından ses de gelmiyor yani her türlü tatmin olacağımı düşünüyorum teşekkür...
Top Bottom