melih abuaf
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
Aynı fiyata daha iyileri var almadan sorsaydınız keşke.
Malzeme kalitesi kötü mikrofonu iyi değil onun dışında fena değil.Merhaba bu akşam incehesaptan 300TL'ye Corsair HS35 aldım güzel bir kulaklık olduğunu düşünüyorum.
Aldıktan sonra mediamarkta da 293TL'ye satıldığını öğrenmem ayrı bi komedi oldu fakat önemli olan ürünün güzelliği benim için.
Nasıl bir üründür herhangi bir sorunu var mıdır?
Dikkatli kullanmanızı öneririm çünkü normal takarken çat diye kırıldı benimki üst tarafından dün garantiye yolladım.Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Üzmek istemem vs. diyen arkadaşlar çok sağolun üzülmedim yine de iyi bir ürün olacağını düşünüyorum çünkü kullandığım kulaklık preo markalı ve cidden kulaklarımı parçalıyor. Sağ tarafından ses de gelmiyor yani her türlü tatmin olacağımı düşünüyorum teşekkür ederim her birinize.
Çok sağolun tecrübelerinizi paylaştığınız için.Malzeme kalitesi kötü mikrofonu iyi değil onun dışında fena değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dikkatli kullanmanızı öneririm çünkü normal takarken çat diye kırıldı benimki üst tarafından dün garantiye yolladım.
İhtiyacım vardı aslında JD710 da alabilirdim fakat pek güvenemedim tercihimi Corsair'den yana kullandım.Fiyatına göre iyiydi
Ama aşırı indirim de değildi
Aynı bütçede farklı kulaklıklarada yönelebilirsiniz
İhtiyacınıza göre aldığını düşünüyorsan da sorun yok