Arama sonuçları: *

1. keroc47

Termal macun önerisi

tamamdır hocam teşekkürler
  2. keroc47

Termal macun önerisi

hocam ne kadar süre dayanır peki
  3. keroc47

Termal macun önerisi

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı alalı nerdeyse 3 sene oldu ve boştayken bile ısınmaya başladı. Termal macunun işlevini bitirdiğini düşünüyorum. Şuan aklımda mx4 var 140 lira bi fiyatı var. Sizin önerileriniz nelerdir?
  4. keroc47

Vdsl 2 modem önerisi

Hocam extra dsl çok pahalı büyük ihtimalle omni dsl alacağım
  5. keroc47

Vdsl 2 modem önerisi

Şuan sıfır almayı düşünüyorum ama temiz bir modem denk gelirse belki düşünebilirim
  6. keroc47

Vdsl 2 modem önerisi

Hocam WiFi çok iyi değil diyorlar doğrumudur
  7. keroc47

Vdsl 2 modem önerisi

Arkadaşlar şuan adsl bir modem kullanıyorum ve altyapım 9 mbps destekliyor. Haftaya taşınıyoruz ve taşınacağımız evde 81 mbps altyapı bulunmakta ve modemim max. 25 mbps destekliyor . 500 700 tl arasında olabilirse 5ghz olan vdsl2 modem önerebilir misiniz?? Şimdiden teşekkür ediyorum.
  8. keroc47

Netspeed'e Geçilirmi?

Para konusunda çok bir sıkıntı yok ama ilerleyen zamanlarda taşınma ihtimalimiz var. Superbox vs alısam 2 sene boyunca kapattıramayacağım bu yüzden idare edecek bir internet sağlayıcısı arıyorum. En mantıklısı netspeed geldi.
  9. keroc47

Netspeed'e Geçilirmi?

İleri zamanlarda taşınma ihtimalimiz var. Taşınana kadar idare edecek bir internet sağlayıcısı arıyorum. En mantıklı netspeed geldi.
  10. keroc47

Netspeed'e Geçilirmi?

şuan kullandığım vodafonda maks. 6 alıyorum 1635349702 netspeed 58tl millenicom 89 tl
  11. keroc47

Netspeed'e Geçilirmi?

Arkadaşlar vodafone net kullanıyorum. Hiç memnun değilim kasımda taahhüt bitecek bu yüzden netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Millenicoma geçmeyide düşündüm ama 16mbps lik tarife var ve benim altyapıma fazla. Türknet de düşündüm ama türknette sadece fiberde iyi olduğunu öğrendim. Sizce netspeede...
  12. keroc47

Oyunlardan artık eskisi kadar zevk almıyorum

Hikayeli oyunlara yönelebilirsiniz. (Witcher,RDR vs)
  13. keroc47

Dizel Araç Vs Benzinli Araç

eski model dizel arabalarda özellikle sorunlar olabiliyor. Eski 2012 model dize ford focusumuz vardı geçen sene çok fazla sorun çıkarmaya başladı. Araba saniyiden çıkmaıyordu. Satmak zorunda kalmıştık
  14. keroc47

Dizel Araç Vs Benzinli Araç

Benzinli almanız daha iyi olur dizel araçlarda sorun çıktığında sanayiden biraz zor çıkarır.
  15. keroc47

Kalıcı Ücretsiz Epic Games Rise of the Tomb Raider verebilir!

İlk oyununu steam bedava vermişti oynamıştım. Vermeleri güzel olur alsammı diye düşünüyordum
  16. keroc47

Türk Telekom Fiber Altyapısı

Doğrudur. Türknet fiber internet konusunda başarılı.
  17. keroc47

Türk Telekom Fiber Altyapısı

Millenicom veya Türknet e geçebilirsin
  18. keroc47

Witcher 3 +18 sahneleri kapatmak var mı sansür gibi bir şey

Sahneleri atlayabiliyorsun
  19. keroc47

PC için gamepad önerisi

evet öneririm ama kablosuz özgürlüğü yaşamak istiyorsanız F710 almanız daha iyi
  20. keroc47

PC için gamepad önerisi

evet ekstra olarak F710 da titreşim var
Top Bottom