Arama sonuçları: zam

• Order by relevance
  1. Garbajosa

🔥İndirim HP Victus Gaming 15 i5 12500H 16GB 512GB RTX4060 vadesiz 9 ay taksit 33k

Bunun normal fiyatı bu zaten. Hatta bugün 1k zam geldi buna.
  2. K709

Ev sahibi Kiraya zam yapabilir mi?

Arkadaşlar ağustos ayında kira sözleşmemiz bittiği için ev sahabi 3 bin TL olan kiramızı 3 bin TL zam yaparak 6 bin tl'ye çıkarmıştı, oturduğumuz şehirde kalıp kalmama arasında kaldığımız için ocak ayına kadar sözleşmeyi yenilemiştik, şimdi tekrar zam yapmak istiyor ben hayır olmaz dedim 6 ayda...
  3. Carlo

🔴PLASTİK POŞET ZAMMI AÇIKLANDI!

Asgari ücret zamcığından sonra her kaleme aynı oranda zam geleceği belliydi. Poşeti bile atlamamışlar.
  4. KaptanMC

❌İndirim Bitti! Intel i5-14400F / Intel ARC B580 sistem 22.999 TL

Katılıyorum kesinlikle 29-32K arasına satacaklar ve sadece gaming gen tr yapmadı bir fiema arttırdı ônce hanhisi hatırlamıyorum ama sonra hepsi 3K zam yaptı malum yavaş yavaş sokma dersinde hepsi 3-5 Ay önce ucuza aldıkları parçalara 3K zam yaptılar şimdi yılbaşından sonrada Hem asgari zam...
  5. andires42

413 TL Fatura Kabul Edilir mi ?

Vodafone a yersiz gelen zamlardan bıktım. Temmuzda asgari ücrete zam yapılmamış olmasına rağmen zam yaptılar . Bende Bimcell e geçtim.
  6. J

Hazır sistem öneri bütçe 33.500

1k zam yemişler şimdiden.. parçalar ve diğer sistemler de zamlanıyor daha
  7. Ernest Muçi

Asgari ücret 22 104 oldu

Zam yapmak neyi değiştirecekti ki zaten Doğru orantılı şekilde ürünler zamlanıyor hatta asgari ücret zammını zincir marketler bahane edip fahiş fiyat uyguluyor Köyde evini kiraya veren adam asgari ücret bahanesiyle zam yapıyor
  8. Sehmusaydin

BİLGİSAYAR PARÇALARINA ZAM GELDİ

Hangi sitede zam var
  9. SadeceSeyf

Vatan -- 12400f 4060ti 16 GB ddr4 sistem 27.350 TL

Normalde 26400 dü zam yapmışlar
  10. M

Wukong indirime ne zaman girer

zam çok nadir de olsa sadece erken erişimdeki oyunlar erken erişimden çıktığı zaman fiyatının arttığını gördüm ben onun dışında wukongun fiyatına zam gelmez ve eğer yayıncı isterse Türkiye bölgesine özel mena usdye geçip oyunun fiyatını 40 45 dolara çekebilir ama o da şimdiye kadar yapmadıkları...
  11. Göktürk ArdaHan

2K QHD Monitör Tavsiyesi

Bende asgariye zamn gelecek ve yıl başından sonra ürünlere zam gelecek diye alıyom bide emek karşılığı maaşımada zam gelse baya inmiş oluyo fiyat 😀
  12. Owlore

🔥İndirim Lenovo Legion 27" 2K 180Hz 0.5ms 🔥6.750 TL

Türkiyede :kekw: Ps5 çıkınca 4 zam yemişti, şaşırmıyoruz artık (iphone'da da aynı durum yaşanmıştı)
  13. Yavuz Sultan Selim

🔥🔥 ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI!

Yüzde 30 zam yapılan asgari ücret 22 bin 102 lira oldu!
  14. Halloween

❌İndirim Bitti! I3 12100F RTX 4060 Sistem 16.499 TL

Zam geldi 17.500 oldu. İtopya çok aç gözlü bir firma çıktı
  15. Quaresma17

🔥İndirim UYKU TUTMAYANLAR! IKEA’YA 🔥

yeni zam geldi ikeada haberiniz olsun
  16. FR13NDSLX

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Bizim insanımız aç olmasa keşke. Şu konuda 2. Yi almayı düşünenler var böyleleri için tabi zam yapıp satıcaksın. Satıcı herkes faydalansın diye ara ara koyuyor.
  17. Oguz...

🟢 LPG'YE İNDİRİM GELİYOR!

Uluslar arası piyasaya göre zam; kendi isteklerine göre indirim. bir şey olmaz devam alıcısı var sonuçta
  18. Palo DAYI 👑

🟢 CUMHURBAŞKANI MAAŞINA %30 ZAM!

Aldığı vergilere göre az zam yapmış ! :)
Top Bottom