Neler Yeni

Wukong indirime ne zaman girer

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ege
Black Myth Wukong almak istiyorum ama ben öğrenciyim, ailemin bana verdiği harçlıkları biriktirerek bu oyunu almayı planlıyorum. Bu oyun önümüzdeki yıl şubat, mart gibi "Epic Games"te indirime girer mi? Beklentim yüksek değil %10-15-20 bile gelmez diye düşünüyorum ama. Tek sıkıntım oyun ile ilgili öldüğünde çok geriden başlamıyorsan Souls 1'deki gibi sıkıntı değil.

yarın akşam steam kış indirimleri geliyor orda girerse %10 15 girer girmez ise yakın tarihte gelmez muhtemelen ve çok geriden başlamıyosun oyunda dark souls 1 ve 2 ilk oyunlar olduğu için onlarda tam ayarlayamamıştı fromsoftware ama 3 ve diğer oyunlarda mesafe olması gerektiği gibi

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yarın akşam steam kış indirimleri geliyor orda girerse %10 15 girer girmez ise yakın tarihte gelmez muhtemelen ve çok geriden başlamıyosun oyunda dark souls 1 ve 2 ilk oyunlar olduğu için onlarda tam ayarlayamamıştı fromsoftware ama 3 ve diğer oyunlarda mesafe olması gerektiği gibi
Peki sizce 3 ay içerisinde bu oyuna zam gelir mi?

Peki sizce 3 ay içerisinde bu oyuna zam gelir mi?
zam çok nadir de olsa sadece erken erişimdeki oyunlar erken erişimden çıktığı zaman fiyatının arttığını gördüm ben onun dışında wukongun fiyatına zam gelmez ve eğer yayıncı isterse Türkiye bölgesine özel mena usdye geçip oyunun fiyatını 40 45 dolara çekebilir ama o da şimdiye kadar yapmadıkları için çok zor

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,717
İsim
misfit

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ege
zam çok nadir de olsa sadece erken erişimdeki oyunlar erken erişimden çıktığı zaman fiyatının arttığını gördüm ben onun dışında wukongun fiyatına zam gelmez ve eğer yayıncı isterse Türkiye bölgesine özel mena usdye geçip oyunun fiyatını 40 45 dolara çekebilir ama o da şimdiye kadar yapmadıkları için çok zor
Epic Games için. Zaten Epic'de Türkiye'ye özel ucuz çıktılar ve Türkiye'den de büyük bir ilgi var diye oyuna Türkçe de eklendi.

Epic Games için. Zaten Epic'de Türkiye'ye özel ucuz çıktılar ve Türkiye'den de büyük bir ilgi var diye oyuna Türkçe de eklendi.
epic gamesden alacaksanız evet bize özel fiyattan çıktı orda ben steam için söylemiştim türkçe eklenmesi de çok güzel oldu batılı stüdyolar hiç getirmezken doğulu stüdyo hemen getirdi

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ege
epic gamesden alacaksanız evet bize özel fiyattan çıktı orda ben steam için söylemiştim türkçe eklenmesi de çok güzel oldu batılı stüdyolar hiç getirmezken doğulu stüdyo hemen getirdi
Özellikle Spider-Man 2'ye çok sinirlendim. Spider-Man 2'yi almayı düşündüm tonlarca dil eklenmiş dublajla bile ancak Türkçe altyazı yok. Wukong'a Türkçe gelince Wukong'a şans vermeye karar verdim. İnşallah zam gelmez ve indirime girer de oynarım.

Özellikle Spider-Man 2'ye çok sinirlendim. Spider-Man 2'yi almayı düşündüm tonlarca dil eklenmiş dublajla bile ancak Türkçe altyazı yok. Wukong'a Türkçe gelince Wukong'a şans vermeye karar verdim. İnşallah zam gelmez ve indirime girer de oynarım.
epic gamesden alacaksanız zam gelmez merak etmeyin indirimi bekleyebilirsiniz ve oyun gayet güzel ben 40 saati devirdim souls oyunlarına çok benzer onları seviyorsanız bunu da seversiniz

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Ahmet Kocar
Bence çevrimdışı hesapla bitirin zaten bitirince tekrar yüzüne bakılacak oyunlardan değil wukong. Aynı bossları tekrar tekrar kesmenin bir zevki yok.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ege
epic gamesden alacaksanız zam gelmez merak etmeyin indirimi bekleyebilirsiniz ve oyun gayet güzel ben 40 saati devirdim souls oyunlarına çok benzer onları seviyorsanız bunu da seversiniz
Rahatsız ediyorum kusura bakmayın bir şey daha soracaktım, Oyun oyuncunun elinden tutuyor mu? Souls gibi mi yoksa? GoW 1 ve GoW Ragnarok'u oynarsam aksiyonu için hemen hemen hazır olur muyum yani bir seviyeye gelip oyunun içerisinde kendi yeteneklerimi geliştirebilir miyim?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom