rdr 2 epic games te alayim mi? steamde ne zaman indirime girer ?

gallax420

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
462
steamde indirime girmişti bir kaç hafta önce alamadım aynı fiyata epic gameste var alıp almamak arasında kaldım rdr 2 steamde indirime girer mi yakın zamanda yoksa epic gamesten şimdi alayim mi 300 tl ye normalde korsan oynuyordum türkçe yama ile sonra oyun crash verdi bi yerde bütün save im gitti oyun sarınca orjinal almaya karar verdim o yüzden

steamde indirime girmişti bir kaç hafta önce alamadım aynı fiyata epic gameste var alıp almamak arasında kaldım rdr 2 steamde indirime girer mi yakın zamanda yoksa epic gamesten şimdi alayim mi 300 TL ye normalde korsan oynuyordum türkçe yama ile sonra oyun crash verdi bi yerde bütün save im gitti oyun sarınca orjinal almaya karar verdim o yüzden
sonbahar indirmi var 21-28 Kasım arasında

sonbahar indirmi var 21-28 Kasım arasında
daha yakın zamanda rockstar games indiirmi felan olur mu ya kaçırdık 3 4 hafta önce indiirmi epic games te daha ucuz indirim olsa ordan alcam da steamle aynı indirime giriyor

daha yakın zamanda rockstar games indiirmi felan olur mu ya kaçırdık 3 4 hafta önce indiirmi epic games te daha ucuz indirim olsa ordan alcam da steamle aynı indirime giriyor
Rokcstarın indirim planı yok diye biliyorum epictende alabilrsin hocam

steamde indirime girmişti bir kaç hafta önce alamadım aynı fiyata epic gameste var alıp almamak arasında kaldım rdr 2 steamde indirime girer mi yakın zamanda yoksa epic gamesten şimdi alayim mi 300 TL ye normalde korsan oynuyordum türkçe yama ile sonra oyun crash verdi bi yerde bütün save im gitti oyun sarınca orjinal almaya karar verdim o yüzden
Al epicten geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,533
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri