Valla ben de biliyorum 5-10 tane almasını ama birer tane yeter diyorum, nasip diyorum, nefsimi tutuyorum. Ha gözüm karardı niyeti bozup adetli alsam paylaşmaya utanırım. Etik olmadığını, suç olduğunu vs söylemiyorum bile. Neyse inş adetli alanların ki iptal olur:)
Not ettik zaten merak etme. Normal insan gibi birer tane alsanız burda gerçekten ihtiyacı olanlarda faydalansa olmaz tabi. Aç köpek gibi saldırın bir de utanmadan paylaşın! Devam.
dhl uygulamasında tel ile giriş yaptığınızda gelen bir kargo varsa görünür. Öyle kargo gönderdim fiş vermediler, ırkçılık yaptılar vs bana çok saçma geldi. Sizin hediye cukkalanmış olmasın:)
Bilemem, son kararname bu. Keyfekeder bir iki hafta istisna tanıyor olabilirler, işleyiş farklı olabilir (temu faturada bize yansıtmadan kargo ücreti yazıyor olabilir vs) ama biraz google ve youtube yaparsanız konuya daha hakim olabilirsiniz.
Mobilde aramaya "wincredit" yazın, size kampanya gelmişse çıkar. 600 verirdi normalde ama bu aralar 1000 de geliyor. Alabilmeniz için siparişte vergi hariç 950 lirayı geçmek gerekiyor diye biliyorum. Aldıklarınız kargoya verildiğinde kredi hesabınıza tek seferde düşüyor. Tek seferde...