Arama sonuçları: *

1. Evo912

Binance'deki yeni coin:BTT

200 liraya 0.01krştan 15k almış olduğum coin uzun vade için bekletilebilir zira 200 lira bana bir şey kaybettirmez ancak 2-3 sene +1 TL olursa çok şey kazandırır 100-200 tl lik alın köşede dursun ne kaybedersiniz
  2. Evo912

4000 4500 TL arası fiyata bulunan RX 5700 XT nasılda 8000TL oldu dün 4500TL idi hemde

internette satıcılara baktım stok olmadığı için elinde olanlar fiyat yükseltmiş olabilirler
  3. Evo912

vatandan sistem topladım sizce nasıl

kısa vadede bence hdd yerine 240gb ssd almanız daha iyi olur hdd sonra eklersiniz hız olarak ciddi fark oluyor
  4. Evo912

16 BİN TL PC ÖNERİSİ

sen bu foruma yakışmıyorsun birde ticaret diyor uyguna al karaborsacı gibi yüksek fiyata sat kar yap 12 tane almak nedir burada gerçekten ihtiyacı olan11 kişinin hakkını yemişsin bu fırsatçılıktır bu forumdan kalıcı olarak yasaklanması gereken bir kişilik
  5. Evo912

PlayStation 5'e zam geldi!

TR şartlarında ek %50 gümrük vergisi 1 ocakta bitiyor ama indirim beklemek yanlış olur daha öncede ek vergi süresi bitmişti tekrar uzatmışlardı ben 30 hazirana kadar uzatacaklarını düşünüyorum indirim beklemek yanlış olr
  6. Evo912

Sony kesminde hala 8300TL tavsiye edilen satış fiyatı
  7. Evo912

perakende satış yapan firmaların fiyatımı bu hayır fırsatçıların fiyatları ps5 e zam geldi diye yorumlamak yanlış bu adamlar karaborsacı fırsatçılar almayın fiyatları daha fazla düşecek ilk günlerinde 13k civarı satan çakallar vardı şuan 10k ya kadar düşmüş durumda almayın aldırtmayın daha da düşer
  8. Evo912

2.el MSI RTX 2060 Super alınır mı?

fiyatı kullanım amacı faturas, garantisi hasar durumu kontrol edilip gerekip testler yapılırsa ve fiyat olarak uygunsa tercih edilebilir
  9. Evo912

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

firmanın bir günde kargo sözü var yani dediğiniz gibi siparişin onaylanması 1-2 gün sürmemeli itopya bu noktada alt yapısını geliştirmeli
  10. Evo912

msi gaming 1650 super vs zotac 1660 super

karşılaştırmaya gerek bile yok 1660s alın geçin
  11. Evo912

TT Ev İnterneti Kablo Bağlamama Sorunu

yapmadılar parasını verelerim dediler yine yapmadılar anlamadık nasıl bir iştir
  12. Evo912

TT Ev İnterneti Kablo Bağlamama Sorunu

Selamlar Tanıdığım evine türk telekomdan internet bağlatmak için başvuruda bulundu bugün gelmişler ama diyorlar ki binanızda kablolama yok biz dış kapıya kadar hat çekeriz gerisini siz halledersiniz biz bina içine karışmıyoruz deyip kablo çekmemişler allah aşkına böyle bir saçmalık olur mu sen...
  13. Evo912

RX 6800 6999 TL OLDU!

7800 oldu la
  14. Evo912

IMEI Kayıtsız Telefon Alınır Mı?

çoğunlukla klon imei atıyorlar o imei de genelde tespit ediliyor ve 30 gün sonra kullanıma kapatılıyor bir miktar daha ucuz diye almanı tavsiye etmem çok sorun çıkartır hiç bulaşma
  15. Evo912

Elraen yine DA'ya diss atıyor.

hakaret olmadığı sürece isteyen istediğini söyler konu açıp tartışmaya gerek yok
  16. Evo912

Yardım GTA 5 epic gamesten nasıl açabilirim

zaten oyunu kurduğunda sana social club uygulamasını kurduruyor onu kurup kendine üyelik açman gerekli yoksa oyuna giremessiniz.
  17. Evo912

Yardım GTA 5 epic gamesten nasıl açabilirim

social club kurup oradan kendine hesap açmalısın yoksa oyun açılmaz
  18. Evo912

CS:GO Sadakat Rozeti ne işe yarıyor?

CS:GO Ücretsiz olmadan önce satın alan oyunculara verilen rozet türüdür. Görsellik dışında bir işlevi yok ayrıca ücretsiz hesap açıp 21 seviyeye kasan seçkin hesaplara verilmiyor sadece eskiden parasıyla oyunu alanlara verildi.
  19. Evo912

the last of us neden bu kadar büyütülüyor

bence abartılıyor demek yanlış genel olarak sevgi sevmek gibi şeyler kişiden kişiye değişen şeyler a kişisi oyunu oynuyor ve çok seviyor b kişisi daha az seviyor c kişisi belki hiç sevmez insanlar hayatın her alanında sevdikleri şeyleri abartmaya meyillidir sadece oyunlar için geçerli bir durum...
  20. Evo912

R5 5600X 1660 Super Sistem Nasıl Olmuş?

işlemci ekran kartının çok ilerisinde kalmış ekran kartı işlemcinin çok gerisinde kalmış 3000 serisi işlemci alınıp kalan bütçeyle ekran kartı yükseltilebilir
Top Bottom