firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
Envanterimde bu var . ne özelliği var ? ne işe yarıyor?
Özelliği yok, sadece csgo oyununu önceden paralı aldığını belli ediyor.Özelliği var mı ?
Yok bildiğim kadarıyla verilmiyor. Danger Zone güncellemesinden önce oynayanlara verilmişti.Evet. Pek emin değilim de sıfırdan seçkin olunca da veriyordur belki. Ama önceden parayla alanlara verildiğinden eminim.
CS:GO oyununa gelen dev güncelleme olan Danger Zone ile birlikte oyuna yeni şeyler ekledi. Bunlardan bir tanesi ise Sadakat Rozeti'dir. Bir çok insan bu rozeti kazandı ama ne işe yaradığını bilmiyor. Bu rozeti sadece Danger ZoneÖzelliği yok, sadece csgo oyununu önceden paralı aldığını belli ediyor.
CSGO danger zone geldikten sonra mı ücretsiz oldu ?Yok bildiğim kadarıyla verilmiyor. Danger Zone güncellemesinden önce oynayanlara verilmişti.
Evet o güncellemeyle bedava olmuştu.CS:GO oyununa gelen dev güncelleme olan Danger Zone ile birlikte oyuna yeni şeyler ekledi. Bunlardan bir tanesi ise Sadakat Rozeti'dir. Bir çok insan bu rozeti kazandı ama ne işe yaradığını bilmiyor. Bu rozeti sadece Danger Zone
güncellemesinin geldiği ilk gün oyuna giriş yapanlar kazandı. Bu rozetin herhangi bir maddi değeri yok ama manevi olarak değerli bir rozet. Çünkü ileride, beş veya yedi yıl sonra bu rozete sahip insanlar oyunda prestij sahibi
olacaklar.
Bu yazıyı gördüm.
Danger ZONE ilk çıktığında girmedim herhalde ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CSGO danger zone geldikten sonra mı ücretsiz oldu ?
Evet o güncellemeyle bedava olmuştu.
Csgo yeni harita ekledndiğinde batleroyal modu bu moddan once oyuna sahip olan kişilere verilen bir madalya vitrininde sergilemek için.
Bi katkısı yok. Belki profiline girenler veya maçlardaki skorlarda isminin yanında gözüküyordur.
Teşekkürler, ben zamanında almıştım ama acaba bu hesapta mı almıştım diye düşündüm.CS:GO Ücretsiz olmadan önce satın alan oyunculara verilen rozet türüdür. Görsellik dışında bir işlevi yok ayrıca ücretsiz hesap açıp 21 seviyeye kasıp kasan seçkin hesaplara verilmiyor sadece eskiden parasıyla oyunu alanlara verildi.
Evet, Danger Zone geldikten ücretsiz oldu. Ama ücretsiz oynayanlar seçkin hesap değil. Seçkin hesap olmak için paralı almak gerekiyor. (Ücretsiz alanlar 21 level olunca seçkin oluyor)CS:GO oyununa gelen dev güncelleme olan Danger Zone ile birlikte oyuna yeni şeyler ekledi. Bunlardan bir tanesi ise Sadakat Rozeti'dir. Bir çok insan bu rozeti kazandı ama ne işe yaradığını bilmiyor. Bu rozeti sadece Danger Zone
güncellemesinin geldiği ilk gün oyuna giriş yapanlar kazandı. Bu rozetin herhangi bir maddi değeri yok ama manevi olarak değerli bir rozet. Çünkü ileride, beş veya yedi yıl sonra bu rozete sahip insanlar oyunda prestij sahibi
olacaklar.
Bu yazıyı gördüm.
Danger ZONE ilk çıktığında girmedim herhalde ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CSGO danger zone geldikten sonra mı ücretsiz oldu ?
I'm Zengin Bro İşaretiÖzelliği yok, sadece csgo oyununu önceden paralı aldığını belli ediyor.