Neler Yeni

CS:GO Sadakat Rozeti ne işe yarıyor?

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Envanterimde bu var . ne özelliği var ? ne işe yarıyor?
1605684932266.png

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Özelliği yok, sadece csgo oyununu önceden paralı aldığını belli ediyor.
CS:GO oyununa gelen dev güncelleme olan Danger Zone ile birlikte oyuna yeni şeyler ekledi. Bunlardan bir tanesi ise Sadakat Rozeti'dir. Bir çok insan bu rozeti kazandı ama ne işe yaradığını bilmiyor. Bu rozeti sadece Danger Zone
güncellemesinin geldiği ilk gün oyuna giriş yapanlar kazandı. Bu rozetin herhangi bir maddi değeri yok ama manevi olarak değerli bir rozet. Çünkü ileride, beş veya yedi yıl sonra bu rozete sahip insanlar oyunda prestij sahibi
olacaklar.

Bu yazıyı gördüm.
Danger ZONE ilk çıktığında girmedim herhalde ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok bildiğim kadarıyla verilmiyor. Danger Zone güncellemesinden önce oynayanlara verilmişti.
CSGO danger zone geldikten sonra mı ücretsiz oldu ?

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
CS:GO oyununa gelen dev güncelleme olan Danger Zone ile birlikte oyuna yeni şeyler ekledi. Bunlardan bir tanesi ise Sadakat Rozeti'dir. Bir çok insan bu rozeti kazandı ama ne işe yaradığını bilmiyor. Bu rozeti sadece Danger Zone
güncellemesinin geldiği ilk gün oyuna giriş yapanlar kazandı. Bu rozetin herhangi bir maddi değeri yok ama manevi olarak değerli bir rozet. Çünkü ileride, beş veya yedi yıl sonra bu rozete sahip insanlar oyunda prestij sahibi
olacaklar.

Bu yazıyı gördüm.

Evet o güncellemeyle bedava olmuştu.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bi katkısı yok. Belki profiline girenler veya maçlardaki skorlarda isminin yanında gözüküyordur.

Evo912

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
kerem can sert
CS:GO Ücretsiz olmadan önce satın alan oyunculara verilen rozet türüdür. Görsellik dışında bir işlevi yok ayrıca ücretsiz hesap açıp 21 seviyeye kasan seçkin hesaplara verilmiyor sadece eskiden parasıyla oyunu alanlara verildi.

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Evet o güncellemeyle bedava olmuştu.
Csgo yeni harita ekledndiğinde batleroyal modu bu moddan once oyuna sahip olan kişilere verilen bir madalya vitrininde sergilemek için.
Bi katkısı yok. Belki profiline girenler veya maçlardaki skorlarda isminin yanında gözüküyordur.
CS:GO Ücretsiz olmadan önce satın alan oyunculara verilen rozet türüdür. Görsellik dışında bir işlevi yok ayrıca ücretsiz hesap açıp 21 seviyeye kasıp kasan seçkin hesaplara verilmiyor sadece eskiden parasıyla oyunu alanlara verildi.
Teşekkürler, ben zamanında almıştım ama acaba bu hesapta mı almıştım diye düşündüm.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
olacaklar.

Bu yazıyı gördüm.

Evet, Danger Zone geldikten ücretsiz oldu. Ama ücretsiz oynayanlar seçkin hesap değil. Seçkin hesap olmak için paralı almak gerekiyor. (Ücretsiz alanlar 21 level olunca seçkin oluyor)

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
CS:GO bedava olmadan önce oyunu satın almış kişilere verildi bu broş. Bir olayı yok aslında. Profilinde güzel duruyor, eski bir oyuncu olduğunu gösteriyor falan filan. Bence hoş duruyor.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
eskiden csyi parayla alanlara geliyo o rozet şimdi alirsan parayla gelmez eski bir oyuncu oldunu gosterir

Emrektt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Emre Yiğit Karataş
40 leveli geçtiğinde veriliyor sanırım. adı üstünde rozet. sadece sergilemene yarıyo profiline tıklayınca insanlar görsün diye.

Top Bottom