Arama sonuçları: *

1. MovesLikeJaggeR

Pc Format attım böyle hata veriyor ve ssd görünmüyor bios da

Arkadaşlar arkadaşın bir pc si vardı format attım atarken ssd gözüküyordu formattan sonra valorant kurdum bir baktım böyle hata vermiş biosa giriyorum lakin ssd görünmüyor seçemiyorum nasıl bir yol izleyebilirim videolara baktım lakin ssd görünmediği için 1.sıraya seçemiyorum neden acaba nasıl...
  2. MovesLikeJaggeR

Yeni pc kurdum sivi soğutma calismiyor

Yeni bir sistem kurdum arkadaşlar ama sıvı soğutma ne fanlari çalışıyor ne rgb yanıyor acaba nerede hata yaptım format atarken kasa fanlari yanıyor lakin soğutucu çalışmıyor
  3. MovesLikeJaggeR

Bu sistem de anakart yükseltmek gerekli mi yapılırsa nasil bir artı sağlar

Gigabyte B450 Auros Pro AMD Ryzen 7 5700x Asus Tuf Gaming 7900XT Corsair Vengeance 3600Mhz 32Gb Sistem bu şekilde arkadaşlar b550e geçirse bu sistem de ne gibi artıları olur geçmeye değer mi acaba ?
  4. MovesLikeJaggeR

Vga to hdmi takınca input not supported hatası

Arkadaşlar eski kasama acer marka 19" bir monitör takacaktım baktım monitör vga çıkışlı sadece kasada da dvi ve hdmi var gittim vga to hdmi aldım taktım lakin input not supported hatası alıyorum görüntü gelmiyor nasıl çözebilirim acaba ben bunu?
  5. MovesLikeJaggeR

Kasa calisiyor ama ekran gelmiyor

Arkadaşlar pc durduk yere açılmamaya başladı ramlerin yerini değiştirdim yine açılmadı. Neden böyle olur kasaya güç geliyor dün akşam kullandığım pc yi bugün açamıyor. Monitör de böyle bir şeyler yazıyor ne yapmam gerekiyor. Daha önce de ara ara yapıyordu monitör ama eski pcde monitör...
  6. MovesLikeJaggeR

Monitöre güç gelmiyor

2 tane pc var arkadaşlar eski pc aciyorum monitör ekranı geliyor lakin akşam kapattığım pc monitör güç vermiyor 2 3 gündür ilk açılmada yapıyordu sonra restore atıyordum duzeliyordu şuan deniyorum olmuyor bilgisi olan var mı neden yapabilir
  7. MovesLikeJaggeR

Bu soğutucuyu upgrade kit ile 12400f için kullanabilir miyiz ?

Arkadaşlar işlemcim 12400f ve stok soğutucu yetmiyor. Ben aslında sıvı soğutma falan mı alsam diyordum çoğu kişi gereksiz olduğunu söyledi. Arkadaşım kendine sıvı soğutma aldı ve mevcut hava soğutucusu boşa çıkınca sana vereyim dedi...
  8. MovesLikeJaggeR

Ekran neden böyle yapar ?

Arkadaşlar 1 haftadır evde değildim ve eve geldim pc açtım monitör böyle duruyor nedeni nedir ilk başta 6 7cm kadar böyleydi gittikçe azaldı
  9. MovesLikeJaggeR

Bu pc gta 5de kac fps verir

Bir arkadaş yan pcyi almak istediğini lakin gta 5 kaç fps verir diye soruyor oynamadığım icin yanlis bilgi vermek istemiyorum anlayan arkadaşlara sormak istiyorum İ5 3470 8gb ram 1600mhz(4x2) Msi gtx 1050 128gb sata ssd 500gb hdd Düşük veya yüksek ayarlar da gta 5 oynatır mı
  10. MovesLikeJaggeR

Modart m9 fan sesi sorunu

Arkadaşlar modart m9 var Knight online açık iken Valorant oynayayım diyorum fan sesi artıyor galiba işlemci zorlanıyor lakin bakıyorum sıcaklık olarak 73 dereceleri görüyor acaba ne yapmam lazım soğutucu ile mi çözmem gerekiyor
  11. MovesLikeJaggeR

En güvenilir win10 oem key nereden bulabilirim ?

Başlıkta da belirttiğim gibi modart m9 aldım windows için oem key lazım arkadaşlar en uygun ve güvenilir nereden bulabilirim acaba ?
  12. MovesLikeJaggeR

Sıfırdan custom sıvı soğutmalı sistem.ne kadar maliyet gerektirir ?

Arkadaşlar söyle orta düzey bir sistem dizmek istesek custom sıvı soğutmalı bize maliyeti ortalama ne kadar olur. 3060ti tarzı bir ekran kartı falan olacak şekilde sistem de ?
  13. MovesLikeJaggeR

Amd apu sisteme nvidia ekran kartı takarsak format şart mı

Arkadaşlar imzamda ki DA V4.5 apu sistem var. Eski sistemi satıp üstüne ekleyip bir 3060 veya 3060 ti almak istiyordum fakat sistem hala satılmadığı için ben de elimde olan gtx 1050 ekran kartımı taksam çok faydası olur mu olursa da eğer takınca format atmam şart mı arkadaşlar ?
  14. MovesLikeJaggeR

Asus rog strix impact 2 wireless çalışmaması

Arkadaşlar geçen gün indirimde olan mouse aldım bugün geldi ilk bir çalıştı kapattım tekrar açtım ama çalışmıyor mouse'u görüyor fakat hareket yok nedendir acaba ? 1659032591 Bilgisi olan var mı ?
  15. MovesLikeJaggeR

DA V4.5 kitlenme sorunu ?

Arkadaşlar DA V4.5 apu sistem var aldığım günden beri artık gına geldi ilk ramler arızalı çıktı gönderdim değişim yapıldı sonra pc kullanırken sürekli bir renk garipleşiyordu ve monitör kitleniyordu.(Monitörden olması imkansız 2.pcden kullanıyorum sıkıntı yok.)Son zamanlar da hiçbir şey yok gibi...
  16. MovesLikeJaggeR

Pc kitlenmesi ve kasa kapalıyken yanan ışık sorunu ?

Arkadaşlar DA V4.5 apu sistem aldım ama siz bir de bana sorun ramler arızalı çıktı gönderdim değişim olarak geldi sonra düzelir dedim ama bu sefer de belli bir zaman sonra Ts-Dc gibi uygulamalardan oyunlardan falan ses geliyor fakat pc kitleniyor bir süre sonra da ekran kararıyor hiçbir şey...
  17. MovesLikeJaggeR

Pc kapalıyken yanan ışık nedir ve pc nin kitlenmesi

Arkadaşlar DA V4.5 apu sistemim var aldığımdan beri hiç bir şekilde düzenli kullanamadım ramler sıkıntılıydı gönderdim değişimden 0 geldi sonea pc düzeldi derken pc şimdi belli bir zaman sonra kitleniyor eğer arka planda ts dc gibi uygulamalar var ise ses geliyor fakat ekran kitleniyor daha...
  18. MovesLikeJaggeR

Monitörün bir anda donması

Arkadaşlar sistem çalışıyor fakat monitör bir anda donup kitlenip kalıyor. Mouse ve klavye çalışmaz hale geliyor fakat kasa çalışıyor. Sorun neden olabilir acaba ?
  19. MovesLikeJaggeR

DA V4.5 komple sistemi mi göndereyim yoksa işlemciyi mi ?

Arkadaşlar belki bilen arkadaşlar vardır DA V4.5de bir dünya sıkıntı yaşadım en son ramleri değişim geldiler. Bende kendim de olan pny ramleri kullandım onları memtest yaptım sıkıntı yok en güncel ekran kartı ve chipset driver da güncelledim fakat hala resimde ki hatayı alıyorum. Sizce direk...
  20. MovesLikeJaggeR

DA V4.5 Sorunlar bitmiyor şimdi de farklı hatalar

Arkadaşlar ramler arızalıydı gönderdim yenisini gönderdiler açmadım zaten elimde pny nin ramleri vardı onları kullanıyorum diğerlerini satmayı düşünüyorum. Fakat 2 gündür böyle bir şekilde ekran da görüntü gidiyor ve bugün de devam ediyor ara ara durduk yere oyun ortasın da res atıyor pc bilgisi...
Top Bottom