Arama sonuçları: *

1. D

Monitör alacağım 3000 Tl

reis 200 hz 1 ms monitör bu 144 hz 4 ms yani arada hem fiyat farkı var hem de özellikler düşüyor casper ne gibi bir sorun yaratır
  2. D

Öneri Hafif mouse önerir misiniz??

Razer viper mini
  3. D

Monitör alacağım 3000 Tl

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-m-e238fhd-g-23-8-200hz-1ms-300nit-hdmi-display-curved-freesync-g-sync-fhd-led-monitor-pm-HBC00002Z6L2Z Böyle bir monitör gördüm alınır mı veya başka önerileriniz var mı
  4. D

Oyuncu Mouse Önerisi

Bütçe 250 Tl Taş çatlasa 300
  5. D

Mouse Önerir misiniz

o zaman v2 mini almam en mantıklısı olacak 1651092789 LOD sorunu nedir
  6. D

Mouse Önerir misiniz

V2 Mini daha ucuz mantıklı olabilir
  7. D

Mouse Önerir misiniz

1651092303 Claw gibi ama tam olarak bükmüyorum 1651092316 18 cm uzunlugu var ortaparmak ucumdan bileğime kadar
  8. D

Mouse Önerir misiniz

bende iksi arasında kaldım deathadder v2 mini ve viper ile
  9. D

Mouse Önerir misiniz

evet bu mouse bir arkadaşımda daha var Razer daha kaliteli olur bundan ve daha rahat olur cok düz bir mouse gibi duruyor
  10. D

Mouse Önerir misiniz

Bütçemin üstünde olmuş bi tık
  11. D

Mouse Önerir misiniz

Razer Viper Mini Diye bir mouse gördüm ivme hızı yüksek özellikleri gayet güzel ancak bu fiyata daha iyi bir mouse önerebilecek birisi varsa duymak isterim teşekkürler.
  12. D

Kulaklık önerisi 200-300Tl bandında

https://www.n11.com/urun/gamepower-kizaru-rgb-71-surround-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-1596782?magaza=malcombil&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Ben bu kulaklığı buldum fakat bu kulaklıgı alırsan daha iyi olur diyebileceğiniz bir kulaklık varsa bekliyorum
  13. D

Valorantı tam ekran yapamıyorum

Valorantta fpsim tam ekran yapmayınca düşüyor ama tam ekrana alırkende oyun donup öylece kalıyor birisi yardım edebilir mi tam ekran yapmam lazım oyunu acil
  14. D

Giriş seviyesi Facecam Önerisi

Twitchde yayıyın açıyorumda ucuz giriş seviyesi beni üzmeyecek cokta pahalı olmayan bir facecam önerir misiniz
  15. D

Bilgisayarımı çift monitör yapmama yardımcı olur musunuz

Anladım Reis birde bir şey daha sorucagım grafik kartında dp yaziyor ama hdmi girişi var ben hangi dönüştürücüyü almam lazım grafik kartına diğer monitörü kurmak icin
  16. D

Bilgisayarımı çift monitör yapmama yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar bir monitörüm hdmi lı diğeri ise vga lı vgalı olan monitörü ekran kartında vga soketi olmadığından anakarta taktım ama monitör no signal detected hatası veriyor kabloyu cıkarıncada no cable connected diyor yardimci olur musunuz
  17. D

valorant oyunu oynamaya iznin yok diyor yardım edin

1614289781 ban yemiş olamam 2 hesapla denedim ip ban deseniz bu pc de ilk kez valo girişim
  18. D

Yeni aldığım 0 windowsuz bilgisayara hangi driverleri yüklemeliyim

win 10 dan sonra kurmam gereken driverler neler reis 1614244448 tamam cok teşekkür ederm
  19. D

Yeni aldığım 0 windowsuz bilgisayara hangi driverleri yüklemeliyim

realtek ses falan herşeyi yükler mi
Top Bottom