drakxkoray
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
https://www.hepsiburada.com/casper-...esync-g-sync-fhd-led-monitor-pm-HBC00002Z6L2Z Böyle bir monitör gördüm alınır mı veya başka önerileriniz var mı
Ama LG'yi şiddetle öneririmCasper monitörü önermem onun yerine bunu tercih edebilirisiniz
Yada bunu
![]()
27” CRG5 4 ms 240 Hz Full HD HDMI G-Sync Kavisli Gaming Monitör | Samsung Destek TR
27” CRG5 4 ms 240 Hz Full HD HDMI G-Sync Kavisli Gaming Monitör. Çözümler ve İpuçları, İndirme Kılavuzu, Bize Ulaşın. Samsung Destek TRshop.samsung.com
reis 200 hz 1 ms monitör bu 144 hz 4 ms yani arada hem fiyat farkı var hem de özellikler düşüyor casper ne gibi bir sorun yaratırCasper monitörü önermem onun yerine bunu tercih edebilirisiniz
Yada bunu
![]()
27” CRG5 4 ms 240 Hz Full HD HDMI G-Sync Kavisli Gaming Monitör | Samsung Destek TR
27” CRG5 4 ms 240 Hz Full HD HDMI G-Sync Kavisli Gaming Monitör. Çözümler ve İpuçları, İndirme Kılavuzu, Bize Ulaşın. Samsung Destek TRshop.samsung.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama LG'yi şiddetle öneririm
samsunguda önermem (görüntü kalitesini birebir gördüm, kötü kaliteli)reis 200 hz 1 ms monitör bu 144 hz 4 ms yani arada hem fiyat farkı var hem de özellikler düşüyor casper ne gibi bir sorun yaratır
Samsung yerine LG ye yönelebilirisiniz link verdim orda.reis 200 hz 1 ms monitör bu 144 hz 4 ms yani arada hem fiyat farkı var hem de özellikler düşüyor casper ne gibi bir sorun yaratır
Samsung alinmaz ghosting canavariCasper monitörü önermem onun yerine bunu tercih edebilirisiniz
Yada bunu
![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama LG'yi şiddetle öneririm