drakxkoray
80+
- Katılım
- 11 Ocak 2021
- Mesajlar
- 55
- Reaksiyon skoru
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14
V2 Mini daha ucuz mantıklı olabilirViper mini sanki daha iyi olur. Mouselar aynı gibi zaten. sadece şekilleri farklı. sensörleri felan aynı.
V2 Mini daha ucuz mantıklı olabilirViper mini sanki daha iyi olur. Mouselar aynı gibi zaten. sadece şekilleri farklı. sensörleri felan aynı.
Mouse altındaki sensörü koruyan halka sürtüyor ve LOD sorunu var şahsen önermem.Razer Viper Mini Diye bir mouse gördüm ivme hızı yüksek özellikleri gayet güzel ancak bu fiyata daha iyi bir mouse önerebilecek birisi varsa duymak isterim teşekkürler.
o zaman v2 mini almam en mantıklısı olacakMouse altındaki sensörü koruyan halka sürtüyor ve LOD sorunu var şahsen önermem.
LOD sorunu nedirMouse altındaki sensörü koruyan halka sürtüyor ve LOD sorunu var şahsen önermem.
V2 Mini kullanmadım bilmiyorum ama genel olarak Razer mouselarda bu sorun varmış bilemiyorum.o zaman v2 mini almam en mantıklısı olacak
Post automatically merged:
LOD sorunu nedir