Arama sonuçları: *

1. X

G Pro X Superlight Alınır mı?

Şans işiyse kesin benim başıma gelir fakat yinede g pro superlight alıcam galiba çünkü tip olarak hoşuma giden başka mouse bulamadım. 1661174640 Delux M800DB peki bu fare hakkında bilginiz var mı hocam sizce bu alınır mı?
  2. X

Hocam tutuş için avmye gidip baktım tutuşu elime tam uygun dediğim gibi beni düşündüren tek şey double click olayı siz böyle bir problemle karşılaştınız mı?
  3. X

Arkadaşlar 3-4 gündür bir kablosuz mouse arayışı içerisindeyim. Şuan G Pro X Superlight almayı düşünüyorum çünkü tutuş anlamında en çok hoşuma giden mouse o fakat double click problemi olduğu için biraz çekiniyorum sizce bu 1800TL civarına bu mouse alınınır mı yoksa başka bir mouse mu almalıyım?
  4. X

askerlik erteleme nasıl yapılır

Evet erteleyebilirsin.
  5. X

2. mezun senense gelmesi normal askerlik şubesine gitmen lazım dediğim gibi.
  6. X

Eğer lise mezunuysan bu kadar çabuk tecil tarihi gelmemesi lazım. Bir askerlik şubesiyle görüş istersen.
  7. X

Eğer üniversite mezunuysan ve lisede 1 sene mezuna kaldıysan bir kez daha erteleme yapamıyorsun. Mezuna kalmadıysan askerlik şubesine gidip 1 yıl daha erteleyebilirsin.
  8. X

Kablosuz Mouse Önerisi

Aklımdaki mouslardan biride Asus Rog Pugio 2, Asus ROG Strix Scope RX klavye kullanıyorum hem uyum açısından da güzel olabilir bu mouse hakkında bilginiz var mı? 1660825481 İndirim şuan için bekleyemem çünkü dediğim gibi kendi mousemu iade ettim şuan laptop mouse ile idare ediyorum.
  9. X

Kablosuz Mouse Önerisi

Hocam normalde aklımda ki mouselardan biriydi fakat bu mouse Superlight'dan ucuzdu şimdi daha pahalı olmuş. O parayı hak ediyor mu o konuda şüphem var.
  10. X

Kablosuz Mouse Önerisi

Msı Gg Clutch GM41 Kablosuz Oyuncu Mouse kullanıyordum. Üründeki problemlerden dolayı garantiye gönderdim ve para iadesi aldım bunun yerine farklı bir kablosuz mouse almak istiyorum. Aklımda Logitech G PRO X Superlight vardı fakat çift tıklama olayı gibi kronik problemleri olduğunu gördüm birkaç...
  11. X

Asus Rog Strix B550-F Gaming (Wifi) Ram Sorunu

Hocam aynı problemi yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi acaba?
  12. X

ASUS B550-F GAMING B1 ve B2 slotları çalışmıyor

Arkadaşlar, anakartı arkadaşımdan aldım kendisi bu anakartı 4 slot RAM ile birlikte kullanıyordu yani slotlarda arıza olduğunu sanmıyorum. Ben anakartı çift slot kullanacağım normalde A2 ve B2 slotlarına takmam gerektiğini söylüyor anakart fakat o şekilde görüntü gelmiyor. Tek slot B1 ve B2...
  13. X

1660ti İle Aylık Ne Kadar Mining Geliri Alırım?

Eth'nin hesabıma geçmesi için 1 ay kazmam gerekli fakat rvn günlük olarak hesabıma geçiyor tercih meselesi yani.
  14. X

Ben rvn kazıyorum ondan dolayı eth falan kazarsan daha fazla kazanırsın.
  15. X

Aynı kart bendede var 24 saatte 10-15tl coin piyasasına göre kazanç sağlıyorum.
Top Bottom