Neler Yeni

G Pro X Superlight Alınır mı?

xanthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şamil Türk
Arkadaşlar 3-4 gündür bir kablosuz mouse arayışı içerisindeyim. Şuan G Pro X Superlight almayı düşünüyorum çünkü tutuş anlamında en çok hoşuma giden mouse o fakat double click problemi olduğu için biraz çekiniyorum sizce bu 1800TL civarına bu mouse alınınır mı yoksa başka bir mouse mu almalıyım?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Kullanıyorum, yakında bir inceleme yayınlamayı düşünüyorum, elinin ölçüleri ve tutuş şeklin nedir? Shape’i sana uygunsa Ninjutso Katana Superlight da bakabilirsin.

xanthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şamil Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıyorum, yakında bir inceleme yayınlamayı düşünüyorum, elinin ölçüleri ve tutuş şeklin nedir? Shape’i sana uygunsa Ninjutso Katana Superlight da bakabilirsin.
Hocam tutuş için avmye gidip baktım tutuşu elime tam uygun dediğim gibi beni düşündüren tek şey double click olayı siz böyle bir problemle karşılaştınız mı?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Hocam tutuş için avmye gidip baktım tutuşu elime tam uygun dediğim gibi beni düşündüren tek şey double click olayı siz böyle bir problemle karşılaştınız mı?
1.5 aydır kullanıyorum ben, daha yaşamadım. Şans işi. Omron switchler Logitech'te sorun çıkartıyor. Double Click sorunu yaşarsanız garantiye gönderebilirsiniz değişim yaparlar veya switch değişimi yapabilirsiniz ama uğraştırıcı bir iş ve garanti dışına çıkar.

En İyi Cevap
3
Bence logitech üst segment mouse konusunda o kadar da başarılı bir firma değil.

xanthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şamil Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.5 aydır kullanıyorum ben, daha yaşamadım. Şans işi. Omron switchler Logitech'te sorun çıkartıyor. Double Click sorunu yaşarsanız garantiye gönderebilirsiniz değişim yaparlar veya switch değişimi yapabilirsiniz ama uğraştırıcı bir iş ve garanti dışına çıkar.
Şans işiyse kesin benim başıma gelir fakat yinede g pro superlight alıcam galiba çünkü tip olarak hoşuma giden başka mouse bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Delux M800DB peki bu fare hakkında bilginiz var mı hocam sizce bu alınır mı?

kzmryzX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kazım çiftçi
Hocam hangi mağazalarda g pro x test edebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
Takip ettiğim, çok üst düzey bir mouse. Geçen gün o mouse ile bir valorant dm girme şansı buldum. Farklı sens farklı ayarlarda 1. oldum. Acayip güzel bir mouse. Ama elim biraz büyüktür benim, bana tam oturmadı, azıcık küçük geldi gibi hissettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,688
Üyeler
164,890
Son üye
dignayt
Top Bottom