Neler Yeni

askerlik erteleme nasıl yapılır

Ferhatc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ferhat
arkadaşlar mezunum ve aralık sonunda askerlik kağıdı gelecek nasıl erteleyeceğim e devletten yapmaya çalıştığımda ''MSB kayıtlarına göre öğrenim bilginiz bulunmamaktadır. Öğrenim belgeniz ile birlikte en yakın Askerlik Şubesine müracaat etmeniz gerekmektedir.'' diyor

xanthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şamil Türk
Eğer üniversite mezunuysan ve lisede 1 sene mezuna kaldıysan bir kez daha erteleme yapamıyorsun. Mezuna kalmadıysan askerlik şubesine gidip 1 yıl daha erteleyebilirsin.

Ferhatc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ferhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer üniversite mezunuysan ve lisede 1 sene mezuna kaldıysan bir kez daha erteleme yapamıyorsun. Mezuna kalmadıysan askerlik şubesine gidip 1 yıl daha erteleyebilirsin.
lise bitti sınava hazırlanıyorum dershaneye gidiyorum üniversite sınavına hazırlancam nasıl olcak

xanthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şamil Türk
lise bitti sınava hazırlanıyorum dershaneye gidiyorum üniversite sınavına hazırlancam nasıl olcak
Eğer lise mezunuysan bu kadar çabuk tecil tarihi gelmemesi lazım. Bir askerlik şubesiyle görüş istersen.

Ferhatc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ferhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer lise mezunuysan bu kadar çabuk tecil tarihi gelmemesi lazım. Bir askerlik şubesiyle görüş istersen.
2. mezun senem
Mesaj otomatik birleştirildi:

03lüyüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 yaşına geldin mi dostum?
eylülde 19 olacağım

umann

80+ Bronze
arkadaşlar mezunum ve aralık sonunda askerlik kağıdı gelecek nasıl erteleyeceğim e devletten yapmaya çalıştığımda ''MSB kayıtlarına göre öğrenim bilginiz bulunmamaktadır. Öğrenim belgeniz ile birlikte en yakın Askerlik Şubesine müracaat etmeniz gerekmektedir.'' diyor
lise mi biitti hocam üni mi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR