Arama sonuçları: *

1. Özgürcan

IPhone se 2.el alıcam fakat pil sağlığı 75

ekranı kontrol et oled mi diye veya en basitinden orjninal takdıysa ekran bölümünde true tone olur o varsa orjinaldir pile gelirsem zamanında ben iphone xr için kullanmıştım daha yüksek kapasiteli batarya iyi oluyor tamir sana kalmış
  2. Özgürcan

face id çalışmıyorsa ekran değişmiş demektir çoğunlukla yan sanayi benim bildiğim orjinal oled ekran lcd takmışlardır alınmaz yine o çok fazla tamir işlemi görmüş telefon alma pil değişimi neysede diğerleri sıkıntı
  3. Özgürcan

se alınmaz iphone x veya 11 bul daha iyi bu devirde o tarz telefon alınmaz hatta git android al daha iyi sırf iphone için se alınmaz
  4. Özgürcan

Ekran kartını satmalı mıyım?

hocam monitör ve klavye almak için neden satıyorsun anlamadım bi monitör klavye ne ediyor bi yerde 2 hafta çalışsan iksiini de alırsın kendi ekran kartını satmak tamamen mantıksız satıp alsan ileride pişman olacaksın.
  5. Özgürcan

Beyler sistemi mi değerlendirir misiniz?

güzel baya bence ileride depolama yetmezse yapıştır bir tane daha 2tb
  6. Özgürcan

OLED Monitör Alınır mı?

bence bütçe sıkıntısı yoksa alınabilecek monitörler bende deneyimlemek çok istiyorum bi oled ekranı pcde
  7. Özgürcan

IPhone xs Max alınır mı hala

eski telefonum hala duruyor fena değil ekranı inşallah yaptırırken yan sanayi lcd ekran takmaz umarım o büyük ekranda oled tadı çıkıyor normal gündelik kullanımda seni üzmez idare edersin.
  8. Özgürcan

16GB RAM 8GB SORUNU PC

ramlerden birini çıkartıp tekrar pc açar mısın sonra tekrar tak bakalım ne olacak ilginç duruyor
  9. Özgürcan

1080p de ultra ayarlarda toplayabileceğim en iyi sistemi istiyorum

1080p ben 4070 sistemle istediğim oyunu ultra ayarda oynuyorum eğer sadece 1080p kullanıcaksanız 100bine çıkmanıza gerek yok herhangi bir 4070li sistem sizin tüm ihtiyacınızı görecektir tabii derseniz ki ben 2k 4k ultra oynarım ileride o zaman daha güçlü kart almanız gerekir ve rtx 5000 serisini...
  10. Özgürcan

Çözüldü✓ Ekran kartım kaç gb olduğunu bilmiyorum

adanmış gpu yazıyor 12gb o işte sende kaçsa
  11. Özgürcan

Amd driver çökme sorunu

ddu ile silip temiz kurulum yapabilirsin.
  12. Özgürcan

Windows 11 kullanıyorum windows 10 geçmelimiyim

windows 10 kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çekmiyorum oyun oynamak olur gündelik işler olur sana kalmış bilmiyorum
  13. Özgürcan

Ölü piksel çıktı iade etmeli miyim?

ilk attığın fotoda gözüküyor kırmızı çok içine sinmediyse iade et bence piksel muhabbetini açarsan süreç uzayabilir belki iade kabul etmeyebilirler ama normal beğenmedim diye iade etmen daha iyi olabilir kabul olması açısından.
  14. Özgürcan

Oynayacak oyun bulamıyorum

control, batman serisi, hogwart legacy, star wars jedi fallen order ve jedi survivor, starfield, horizon zero dawn ve forbidden west, the calisto protokol. bilmiyorum başka vardır ama bende yüklü olan farklı oyunlar dahası istersen biraz daha yazarım.
  15. Özgürcan

I5 12400KF İşlemcinin Yanına Ekran Kartı Önerisi

7800xt 4070 falan bütçen ne bilmiyorum monitörün çözünürlük ne onu da bilmiyorum.
  16. Özgürcan

Tomb raider oynama sıralaması epic games

Epic games zamanında verdiği tomb raider oynamak istiyorum oyun yok pek diye ama bunun sıralaması nedir biliyor musunuz?
  17. Özgürcan

Gow Ragnarök Ps Plus Kütüphanesine Ekleniyor!

kutu oyunları koleksiyon için güzel ben beğeniyorum da digital o kadar güzel değil kanka ya
  18. Özgürcan

Ray Tracing Saçmalığı ve Pazarlama

olsun o kadar
  19. Özgürcan

Ray Tracing Saçmalığı ve Pazarlama

r5 5600
Top Bottom