Neler Yeni

Oynayacak oyun bulamıyorum

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,563
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Zevkli oynanışı var mı? Yoksa yürüme simülatörü gibi mi?

Bakacağım oyuna hocam, teşekkürler.
İlk sen buna bak sonra koşarak indirme linkini ara :D

Edit---- Oyunu Çok iyi optimize etmişler. Kullandığım GTX 1060 3gb bile High ayarlarda hiç anlık takıkma olmadan sabit 75FPS verdi gerisini siz düşünün nasıl iyi optimizeli oyun.
Sonuçta Doom yapıyor bu oyunu yapan adamlar performans optimizesinin de üstüne Laf yok.

Son düzenleme:

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,409
İsim
Yunus Şahin

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,563
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Sende pc açtığında sadece Oyun iconlarının yüzüne bakıp oynamak istemiyorsan Yalnız değilsin🤣

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,409
İsim
Yunus Şahin
Sende pc açtığında sadece Oyun iconlarının yüzüne bakıp oynamak istemiyorsan Yalnız değilsin🤣

Heh aynen mesele bu hocam. Bilgisayar da oturuyorum ama oynadığım bir şey yok. :D Şöyle büyük yapım, saatlerce süren oyunlar arıyorum. :D Sony oyunları sarıyor, hepsini de oynadım, bitti. Kaldım öyle. :D

mfimmel

80+ Silver
GoW, GoT, Uncharted, Last Of Us, Days Gone, Mafia gibi hikaye eşliğinde akan oyunlar hoşuma gidiyor. Böyle hem grafikleriyle hem akıcılığıyla etkileyecek oyun arıyorum ama bulamıyorum. Until Dawn, Silent Hill, Detroit gibi oyunlara baktım ama onlarda oynatmaktan çok konuşma, hikaye gibi geldi. Bu tarz başka oyun var mıdır bak bak bulamadım bir şeyler.
Şaşırdım kimse önermemiş sende yazmamışsın Assassins Creed oyunlarından birini elbet çok seversin. Daha çok grind ve açık dünya seviyosan son oyunlarına bak onun haricinde ghost of tsushima ve RDR2

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,409
İsim
Yunus Şahin
Şaşırdım kimse önermemiş sende yazmamışsın Assassins Creed oyunlarından birini elbet çok seversin. Daha çok grind ve açık dünya seviyosan son oyunlarına bak onun haricinde ghost of tsushima ve RDR2

Valhalla, Mirage, Odyssey, Origins denedim ama oyuna giremedim nedense. Oyun derken yani oynadım oyunun içine giremedim, sürüklemedi beni. Eski oyunları Revelations, Brotherhood bunlar daha çok sarmıştı.

Oynadım onları hocam.

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan
SpellForce 3
Desperados 3
Baldurs Gate 3
Stalker 2
Ensrouded (crafting hikaye yok bi süre sarıyor)
Songs of conquest
Death stranding
Skyrim (modlama gerekli, mekanikler eski)

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,563
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
her şey iyide bol bol oyun gördük. Masada çok yedik Doyduk sanırım ya.
Biz kalkalım masadan demeden gözucu bakıyoruz belki bir şeylerin tadına bakmamışız bakalım. Sonra öyle kalkalım misali 🤣

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğur
İlk defa ben gibi düşünen biri gördüm nedense sony oyunları sarıyor oynuyorum. diğerleri yok yani dostum sana önerim belki oynadın belki oynamadın ama gerçekten bende ne oynucam şaşırıyorum. crysis 3 - alan wake 2 wukong mythy banisher ghost eden
a plague tale requim ve a plague tale innonance bu sony tadında 2 serisi olan bir oyun mutlaka oyna hikayesi vs mükemmel grafikelride mükemmel

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan
control, batman serisi, hogwart legacy, star wars jedi fallen order ve jedi survivor, starfield, horizon zero dawn ve forbidden west, the calisto protokol. bilmiyorum başka vardır ama bende yüklü olan farklı oyunlar dahası istersen biraz daha yazarım.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,563
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
İlk defa ben gibi düşünen biri gördüm nedense sony oyunları sarıyor oynuyorum. diğerleri yok yani dostum sana önerim belki oynadın belki oynamadın ama gerçekten bende ne oynucam şaşırıyorum. crysis 3 - alan wake 2 wukong mythy banisher ghost eden
a plague tale requim ve a plague tale innonance bu sony tadında 2 serisi olan bir oyun mutlaka oyna hikayesi vs mükemmel grafikelride mükemmel
Eee sonuçta bu adamlar en kaliteli Oyun konsolu üreticisi. Kullanıcının ne istediğini iyi anlıyorlar

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,409
İsim
Yunus Şahin

FPS fazla sevmiyorum da Alan Wake 2 aklımda. Wukong oynadım. Şimdi Banishers gördüm bende merak ettim, ilgimi çekti.

A plague oynadım ilkini de sadece yürüyoruz ya pek sarmadı bitiremedim bile onu. O yüzden ikinci oyununa bakmadım bile.

control, batman serisi, hogwart legacy, star wars jedi fallen order ve jedi survivor, starfield, horizon zero dawn ve forbidden west, the calisto protokol. bilmiyorum başka vardır ama bende yüklü olan farklı oyunlar dahası istersen biraz daha yazarım.

Control, Hogwart olabilir. Star Wars ve Batman ilgimi çekmiyor direkt eledim. :D

TahinPekmez

80+ Silver
GoW, GoT, Uncharted, Last Of Us, Days Gone, Mafia gibi hikaye eşliğinde akan oyunlar hoşuma gidiyor. Böyle hem grafikleriyle hem akıcılığıyla etkileyecek oyun arıyorum ama bulamıyorum. Until Dawn, Silent Hill, Detroit gibi oyunlara baktım ama onlarda oynatmaktan çok konuşma, hikaye gibi geldi. Bu tarz başka oyun var mıdır bak bak bulamadım bir şeyler.
Dying light 2
resident evil 4 remeake
spider man remestared
robocop
alan wake 2 ( sana konuşma gibi gelebilir)
gow rangnarök
Banishers: Ghosts of New Eden
A plague tale: innocence
A plague tale: requiem
Metro Exodus
The Callisto Protocol

bunlar senin tarzda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,428