Neler Yeni

Ölü piksel çıktı iade etmeli miyim?

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
tuna yurdakul
Merhaba. 30.12.2024 tarihinde İtopyadan GIGABYTE G24F-2 monitör sipariş verdim. Geldiğinde ölü piksel testi yapmıştım ama ölü piksel görememiştim bugün bir tane ölü piksel fark ettim. Sonrada ölü piksel oluşabiliyor mu yoksa ilk başta ben mi fark etmedim acaba. Bu ölü pikseller sonrada çoğalabilir mi? İade edebiliyor muyum ve edebiliyorsam etmeli miyim sizce

Ekler

• WhatsApp Image 2025-01-17 at 19.48.47.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-17 at 19.48.47.jpeg
    1.5 MB · Hit: 116

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan
şimdi oluştu kanka kırmızı olan ilk fotoda yok gördüğün gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

itopyadan aldım iki haftayı geçti ama iade alır mı itopya yoksa GIGABYTE garantisine mi yollamak lazım
ilk attığın fotoda gözüküyor kırmızı çok içine sinmediyse iade et bence piksel muhabbetini açarsan süreç uzayabilir belki iade kabul etmeyebilirler ama normal beğenmedim diye iade etmen daha iyi olabilir kabul olması açısından.

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Burak
Hocam, en son ne yaptınız tam okuyamadım ama yapılması gerekenleri söylüyorum. Öncelikle, İtopya'ya ulaş ve ölü piksel olduğunu fotoğraflarla bildir. Sonrasında, onlar kesinlikle ürünü garantiye göndermenizi isteyecek. Teknik desteğe ya kendiniz gönderin ya da onlara teslim edin, onlar yollasın. Ancak, kendim gönderebilir miyim diye mutlaka sorun. Eğer kendiniz gönderirseniz, daha hızlı sonuç alırsınız.

Sonrasında, teknik servis ekranı detaylı bir şekilde inceleyecek. Ölü piksel için belli bir adet sınırı vardı, tam hatırlamıyorum (en son 3 tane diyorlardı, ama bazen 2 tane bulup uğraşmamak için sizi haklı bulabiliyorlar). Teknik servis incelemesinin ardından size bu ürün kusurlu diyecekler. İtopya’dan ya değişim ya da iade alacaksınız. (Gigabyte markasında teknik servis, değişim/iade kararı verir, ama yeni ürün göndermez.)

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
itopya ile iletişime geçemiyorum ki haftasonu olduğu için. nasıl göndereceğim itopyaya. Bu iki tane piksel çoğalır mı acaba ya çoğalmayacaksa çok ta sıkıntı değil bu şekilde kullanılır siyah harici belli olmuyor pek. Çoğalır mı diye korkuyorum bi tek
İtopya ile hiç iletişime geçmeden, direk sitesinde iade talebi oluştur seçeneği yok mu? Trendyol gibi mesela. Eğer varsa iade talebi oluştur gönder, yoksa en son mesaj atan arkadaşın yorumu bence gayet mantıklı.

Top Bottom