Ölü piksel çıktı iade etmeli miyim?

mutuyu67

80+
Reaksiyon skoru
35
Merhaba. 30.12.2024 tarihinde İtopyadan GIGABYTE G24F-2 monitör sipariş verdim. Geldiğinde ölü piksel testi yapmıştım ama ölü piksel görememiştim bugün bir tane ölü piksel fark ettim. Sonrada ölü piksel oluşabiliyor mu yoksa ilk başta ben mi fark etmedim acaba. Bu ölü pikseller sonrada çoğalabilir mi? İade edebiliyor muyum ve edebiliyorsam etmeli miyim sizce

Ekler

• WhatsApp Image 2025-01-17 at 19.48.47.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-17 at 19.48.47.jpeg
    1.5 MB · Hit: 150
Merhaba. 30.12.2024 tarihinde İtopyadan GIGABYTE G24F-2 monitör sipariş verdim. Geldiğinde ölü piksel testi yapmıştım ama ölü piksel görememiştim bugün bir tane ölü piksel fark ettim. Sonrada ölü piksel oluşabiliyor mu yoksa ilk başta ben mi fark etmedim acaba. Bu ölü pikseller sonrada çoğalabilir mi? İade edebiliyor muyum ve edebiliyorsam etmeli miyim sizce
tek ölü piksel için iade almıyo çoğu firma diye biliyorum

şimdi oluştu kanka kırmızı olan ilk fotoda yok gördüğün gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

itopyadan aldım iki haftayı geçti ama iade alır mı itopya yoksa GIGABYTE garantisine mi yollamak lazım
iade almazlar galiba 2 haftayı geçince garanti bişey yapmaz gibi bilmiyorum

Etmelisiniz çünkü ölü piksel çürük elma gibidir yayılır. Sıfır bir üründe kabul edilemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,093,572
Üyeler
173,834
Son üye
G.BRK
Geri