Vakit kaymetmeden iade etmelisinArkadaşla yeni aldığım monitörde 1 ölü piksel çıktı. Sadece kırmızıda belli oluyor. İade etmeli miyim sizce ?
Ben de 27 inch versiyonu var. 1 Senedir kullanıyorum da çok ghosting oluyo arada gözüme batıyor. Ona nasıl çare buldunuz?Monitörü 1,5 yıldır kullanıyorum imzamda görebilirsiniz. Şu an 3 farklı AOC gaming monitör kullanıyorum. Aralarında en memnun olduğum bu. Benim tavsiyem iade edip tekrardan aynı monitörü alman. İade sürenin içinde bile bile ölü pikselli monitöre razı olma hocam.
amazon prime'ı bayadır kullanıyorum, hiç bir iademde sıkıntı çıkarmadılar.@Emrullah Güner @KnightDavion değişim yaptım valla. İade kabul edilince yenisi yollanıcak. Kaç kere İade işlemi yaptım amazonda umarım zorlamazlar ve umarım yeni gelenden de ölü piksel çıkmaz.
2 arkadaşım kullanıyor. Birinde çıkmış aynı an değiştirtmiş. Diğerinde çıkmış hiç değiştirmemiş 1 yıldır kullanıyormuş. Rahatsız olmadğı için sorun olmamış. Çoğalma da olmamış.Bende aynı modelden almıştım itopyadan, ölü piksel çıktı değişim talebi ettim yenisi geldi onda da var şuan onu kullanıyorum ama sanki ölü piksel değilde toz kaçmış gibi çünkü ölü piksel kadar belirgin değil. Monitörden memnunum ama ölü piksel işi sıkıntı
Amazon alıyor. İade değil değişim yaptım birde.İade almıyorlar diye biliyorum.
Oyun ayarlarında Overdrive ayarını sona çek. Arkadaş öyle yapmış çözülmüş.Ben de 27 inch versiyonu var. 1 Senedir kullanıyorum da çok ghosting oluyo arada gözüme batıyor. Ona nasıl çare buldunuz?
Bunda da sorun çıkarmazlar bence inşallah.amazon prime'ı bayadır kullanıyorum, hiç bir iademde sıkıntı çıkarmadılar.
Bende 0 hocam. İstersiniz ürünü teknik servise gönderin.Ben de 27 inch versiyonu var. 1 Senedir kullanıyorum da çok ghosting oluyo arada gözüme batıyor. Ona nasıl çare buldunuz?
sizde ki curved dimi?Bende 0 hocam. İstersiniz ürünü teknik servise gönderin.
sizde ki curved dimi?
/BK olanlar ghostingli hep göndersem bile yine aynısını gönderirler diye düşünüyorum. ilk monitörde pixel vardı iade ettim sonra yine aynısını aldım onda yoktu pixel yani ikisinde de ghosting vardı ondan emin oldum.AOC C24G1’de var. Bu curved. AOC 24G2U’da var. İkinci yani konudaki monitör daha iyi ama. İkisinde de ghosting yok ama konu başlığındaki monitör her anlamda ilk yazdığım monitörden iyi.
Dediğim ayarı yaptınız mı ? Monitörde oyun ayarlarında Overdrive ayarını sona çek. Arkadaş öyle yapmış çözülmüş./BK olanlar ghostingli hep göndersem bile yine aynısını gönderirler diye düşünüyorum. ilk monitörde pixel vardı iade ettim sonra yine aynısını aldım onda yoktu pixel yani ikisinde de ghosting vardı ondan emin oldum.
Durduğun kabahat.Arkadaşla yeni aldığım monitörde 1 ölü piksel çıktı. Sadece kırmızıda belli oluyor. İade etmeli miyim sizce ?
Et ustam ileride daha cok kafana takilirArkadaşla yeni aldığım monitörde 1 ölü piksel çıktı. Sadece kırmızıda belli oluyor. İade etmeli miyim sizce ?