Neler Yeni

AOC 24G2U/BK Ölü Piksel İade Etmeli Miyim ?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Monitörü 1,5 yıldır kullanıyorum imzamda görebilirsiniz. Şu an 3 farklı AOC gaming monitör kullanıyorum. Aralarında en memnun olduğum bu. Benim tavsiyem iade edip tekrardan aynı monitörü alman. İade sürenin içinde bile bile ölü pikselli monitöre razı olma hocam.
Ben de 27 inch versiyonu var. 1 Senedir kullanıyorum da çok ghosting oluyo arada gözüme batıyor. Ona nasıl çare buldunuz?

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe

kırmızışarapp

80+ Silver
Bende aynı modelden almıştım itopyadan, ölü piksel çıktı değişim talebi ettim yenisi geldi onda da var şuan onu kullanıyorum ama sanki ölü piksel değilde toz kaçmış gibi çünkü ölü piksel kadar belirgin değil. Monitörden memnunum ama ölü piksel işi sıkıntı
2 arkadaşım kullanıyor. Birinde çıkmış aynı an değiştirtmiş. Diğerinde çıkmış hiç değiştirmemiş 1 yıldır kullanıyormuş. Rahatsız olmadğı için sorun olmamış. Çoğalma da olmamış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade almıyorlar diye biliyorum.
Amazon alıyor. İade değil değişim yaptım birde.

Ben de 27 inch versiyonu var. 1 Senedir kullanıyorum da çok ghosting oluyo arada gözüme batıyor. Ona nasıl çare buldunuz?
Oyun ayarlarında Overdrive ayarını sona çek. Arkadaş öyle yapmış çözülmüş.

amazon prime'ı bayadır kullanıyorum, hiç bir iademde sıkıntı çıkarmadılar.
Bunda da sorun çıkarmazlar bence inşallah.

KnightDavion

80+ Bronze
Bende 0 hocam. İstersiniz ürünü teknik servise gönderin.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han

KnightDavion

80+ Bronze
sizde ki curved dimi?

AOC C24G1’de var. Bu curved. AOC 24G2U’da var. İkinci yani konudaki monitör daha iyi ama. İkisinde de ghosting yok ama konu başlığındaki monitör her anlamda ilk yazdığım monitörden iyi.

kırmızışarapp

80+ Silver
Ölü piksel çıkması üzdü ama mükemmel bir monitör. Gerçekten çok sevdim. Usb hub olması güzel ama hub'un güç kablosunu içinden çıkmaması kötüydü. Onun dışında mükemmel bir monitör.

Ölü piksel çıkması üzdü ama mükemmel bir monitör. Gerçekten çok sevdim. Usb hub olması güzel ama hub'un güç kablosunu içinden çıkmaması kötüydü. Onun dışında mükemmel bir monitör.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
AOC C24G1’de var. Bu curved. AOC 24G2U’da var. İkinci yani konudaki monitör daha iyi ama. İkisinde de ghosting yok ama konu başlığındaki monitör her anlamda ilk yazdığım monitörden iyi.
/BK olanlar ghostingli hep göndersem bile yine aynısını gönderirler diye düşünüyorum. ilk monitörde pixel vardı iade ettim sonra yine aynısını aldım onda yoktu pixel yani ikisinde de ghosting vardı ondan emin oldum.

kırmızışarapp

80+ Silver
/BK olanlar ghostingli hep göndersem bile yine aynısını gönderirler diye düşünüyorum. ilk monitörde pixel vardı iade ettim sonra yine aynısını aldım onda yoktu pixel yani ikisinde de ghosting vardı ondan emin oldum.
Dediğim ayarı yaptınız mı ? Monitörde oyun ayarlarında Overdrive ayarını sona çek. Arkadaş öyle yapmış çözülmüş.

Ben şuana kadar ghosting görmedim veya farketmedim

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç