Arama sonuçları: *

1. habbassaka

❌İndirim Bitti! Yuhai-ME6S Mikrofon TEMU Vergi dahil 1445 TL

hayır böyle bir sorun yaşamadım. başka bir kablo veya port denediniz mi? bir de belki fark etmemişsinizdir mic üzerinde tekerlek var ses şiddetini arttıran ve kısan olmak üzere 1737813352 ah be yaman 🤣🤣
  2. habbassaka

Cs2 de yaptığım şikeden ban yer miyim

kapa bilgisayarı git yat uyu s. et
  3. habbassaka

Ajazz AJ199 Pro 4K vs AJAZZ AJ159 APEX

fiyat aynı ise apex al
  4. habbassaka

Yardım 2. El sıvı soğutma alınır mı ? (Arctic Liquid Freezer II)

fabrikasyon zaten ilk 2 sene sorun cıkartmaması için üretiliyor bunlar(kronik bir sorun yoksa). zamanla da sıvıdaki kimyasallar ısıyla olusan bir takım kirler pompada tıkanmaya, zorlamaya sebep oluyor bu da zamanla performansın düşmesine en sonunda pompanın arıza vermesine sebebiyet veriyor...
  5. habbassaka

bakım sadece içindeki sıvı değişimi olabilir o da çok zor bir işlem yanlış hayırlamıyorsam sıvı soğutmanın içinde hava olmamalı tamamı sıvı ile kaplı olmalı ama ev kullanımında daha bu içindeki sıvının değişmesi gereken bir örnek görmedim. pompa sıvıdan zaten daha önce bozuluyor genelde.
  6. habbassaka

sıvı soğutma ilk 2 sene sorun çıkartmaz 2 seneden sonra sorun varsa başlar problemler ben mesela 4.yılıma girdim hala bir problem yok 2-6yıl diye ön görüyorum kullanımdan kullanıma kaliteye göre değişir 6 ay daha garantisinin olması iyi en azından arkadaşın garanti konusunda da problem yaşatmaz...
  7. habbassaka

🔥İndirim 90,75 TL----Starline Mk-01 Kulaklık

puahahahahahjaja kusura bakmayın
  8. habbassaka

"Bir Kişi mi ölmeli?, Beş Kişi mi ölmeli? Ahlaki Kararınız Ne Olurdu?"

tüm bu verdiğin seçimler aslında birer psikolejik yaklaşımdan ibaret. şöyle ki bunu seçtin böyle olacak bunu yaptın böyle olacak ama gerçekliğe döndüğümüzde işler pekte öyle yürümüyor. kolu çektin belki tren raydan çıkacak? insanlar kurtulacak fakat belki durakta bekleyen çocuklar ölecek? belki...
  9. habbassaka

Purina CAT chow tavuklu yavru kedi maması - 15 kg 1918 TL

paw paw seven kedi var mı ya sokak hayvanları yemeyince mecbur kuşlara vermek zorunda kaldım 15kg kuşlar yedi 🤣
  10. habbassaka

Efsaneyi hatırladınız mı? :D

reis doğru söylemiş ama
  11. habbassaka

Ps Vita hala alınır mı

nostalji sevdan varsa anca alabilirsin ben aldım param güvende ile aslında çok sağlam cihazdı çiziği falan yoktu ama oynayacak oyun yok ki zaten bi fifa bi dövüş bir de yarış var nfs nin o yüzden iade etmiştim. 7k bunu alacağına biraz daha biriktir deck falan al 64gb daha iyi
  12. habbassaka

Android Operatör kilitli s24u

neler neler var yahu ilk defa duyuyorum operatör kilit demek he
  13. habbassaka

Laptop'u yere düşürdüm kasmaya başladı.

sorun devam ediyorsa göstermeniz iyi olur
  14. habbassaka

düşük frekansta güç çekebilir bu da zamanla kasma donma yaratabilir aynı şekilde veri yolundaki bir aksaklık olması gereken hızlarda çalışmasını etkiler bu da zamanla kasma donma meydana getirir yani sorununuz biraz deneme yanılmayla bulunacak türden umarım anakartta veya daha büyük parçalarda...
  15. habbassaka

ramler veya ssd soketten hafifçe ayrılmış olabilir kontrol ettiniz mi
  16. habbassaka

Diyet yaparken market'den alınan et döner yenir mi?

hiç unutmuyorum bir gün canım acayip sucuk çekmişti ama öyle böyle değil gittim kızarttım sonra mutfak havlusunu 2 li yapıp yağını sıkmıştım 3-4 kez sıfır peçeteye yani, öyle yedim. senin sorun kilo aldırır aldırmaz değil aslıjda tam aksine bir irade sorusu kısaca mental bir savaş bu. protein...
  17. habbassaka

Yardım Galaxy watch 7 40mm vs Huawei gt5 41mm ?

kesinlikle
  18. habbassaka

Yardım Galaxy watch 7 40mm vs Huawei gt5 41mm ?

samsung telefon varsa ekosistemiyle rahat kullanır ama gerçekten batarya bir sorun. şöyle haftada 1 şarj gerektiren cihazlar çok daha pratik. bende watch 6 classic var mesela 2 gün rahat gidiyor ama akşam şarja koymayı unutursam vay halime. batarya dışında çok memnunum saatten, zaten samsung...
  19. habbassaka

Temudan monitör standı

o katlanan yerler sorun oluyor hep duvara değiyor duvarı aşındırıyor falan. bir de zaten az yer kaplayan bir setup istiyorum hoşuma gitti baya attıgıma baktım temuda vergi binince 1600 oluyo biraz araştırdım tr de satan buldjm amazonda da aynı fiyat yarın teslimat seçerek aldım demin. aynı...
  20. habbassaka

Temudan monitör standı

500-550 geliyorsa alınır ayrıca, duvara yakın masa kullanıyorsanız bu da işinizi fazlasıyla görecektir https://share.temu.com/uUPyPwH9FJA
Top Bottom