Kriz geçirdiğim bir oyun oynadım daha yeni. Cs2 seçkin girdim rakip takımda güçlü ben elimden geleni yapıyorum kill alamıyorum ama hasarım baya yüksek önden rush atıyorum 3-4 kişiyle karsilasiyorum 1 kişiyi vurup digerlerini zayıflatıyorum 10. Rauntta 15 asist 5 kill yaptım takım sıralamasında 5.yim ama hasar olarak ben 1200 üstümdeki 1250 onun üstü 1300 en yukarıdaki 1500 hasar yapmış. Sonra bunlar bana küfür etmeye başladı hiç oralı olmuyorum oyunuma bakıyorum sonra durduk yere bana ateş edip hasar veriyorlar flaş atıyorlar blokluyorlar falan bende çıldırdım. 1-2 el bombayı sakladım raunt kaybettirdim bilerek. Sonra bunların attığı molotoflara kendimi öldürtüp 1 kişiyi attırdım oyundan. Oyun uzatmalara gitti uzatmalarda 15 14 öndeyiz bizden iki kişiyi öldürdüm kendimi Molotofla öldürdüm 15 15 oldu ondan sonra bunlar 3 kişi aldı kazandık. Ama çok cildirttilar beni herseyi yapıyorum sırf 50-100 hasar ile sonuncuyum diye oyunumu zehir ettiler. Karşı rakip dahil herkes report etti ne olur acaba