Arama sonuçları: *

1. H

MACBOOK M1 kaça alinir

Hocam firma bunu zaten genel kullanimda 18 saat oldugunu iddia ediyor. Hic kullanmadim ama onerilen bi model bilmiyorum. Kullandiysaniz yoruma acigim. 10saat veren windows da onerebilirsiniz istiyosaniz. Prizden uzakta performans dususu olmasin ayrica.
  2. H

MACBOOK M1 kaça alinir

Hocam siz bu işten anliyor gibisiniz. 18k iyi midir? Daha fazla dusme imkani yok gibi duruyor. Alirken nelere dikkat etmeliyim
  3. H

MACBOOK M1 kaça alinir

Hocam 18 saat pil suresi veren bu fiyata baska pc varsa oner alicam. Hatta 25k ya kadar sifir icin cikabilirim. 18k ikinci el alabilirim. Onerine acigim. 18 saat pil suresi ve gerekli programlarda stabilite saglayan pc onerilerini bekliyorum
  4. H

MACBOOK M1 kaça alinir

Hocam valla gundelik kullancam ekstra 5k vermek istemiyorum. En fazla wordpressden okulun sayfasini duzenlerim pek agir is yapmam. 20k demisti 18 de anlastik. Pahali mi yoksa uygun mu bilemedim. 1736511017 Hocam gundelik isler icin bisey almayi dusunuyorum. Zaten en fazla 2 sene kullanirim.
  5. H

MACBOOK M1 kaça alinir

Hocam base model 8 gb 256gb 1736510653 8 256
  6. H

MACBOOK M1 kaça alinir

Ikinci el macbook almayi dusunuyorum. 18 bin fiyata 10 ay garantili 100 kusur devirde 97 pil yuzdesi olan bir macbook m1 var. sorunu olmadigini soyledi. 18k nasil bir fiyat tesekkur ederim
  7. H

31K butcem var bu pc nasil

Visa kartim yok
  8. H

Hocam cok tesekkur sderim msi icin ne diyorsunuz MSI CYBORG 15 A13VE-1252XTR Intel Core i5 13420H 16GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar https://app.hb.biz/ienl6iVzj5W2
  9. H

Acer nitro alinir mi peki Acer Nitro V15 ANV15-51-57XV Intel Core I5 13420H 16GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar NH.QNBEY.004A17 https://app.hb.biz/gUoJBzs5euub
  10. H

Arkadaslar cok param yok bu pc iyi mi kotu mu? Onerisi olan varsa baska pc de onerebilirsiniz Lenovo LOQ Intel Core i5 12450HX 24GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 83GS009ATR https://app.hb.biz/A2qLkuYgFkYN
  11. H

Beyler bu ne demek?Üni'de ilk senem.

Ekle bırak haftası denen bir muhabbet var. Ders ekleyip ders çıkartabiliyorsun. Bu aklında bulunsun. 2. Olarak da arkadaşın dediği gibi hiç vakit kaybetmeden öğrenci işlerine git. Yardımcı olacaklardır.
  12. H

MacBook önerisi (pozitif bilişim)

Arkadaşlar okul, dijital pazarlama uygulamalarında işimi görecek bir MacBook Air arıyorum. Bütçem 30-37 arası. Pozitif bilişimde uygun fiyatlara güzel şeyler var ama aralarında kaldım. Beni uzun süre idare edebilecek bir bilgisayar istiyorum. Mac kullanicilari beni aydinlatin.
  13. H

Instagram üzerinden vp satanlar?

İndirim kuponları epinlerde geçerli değil diye biliyorum. Güvenmeyin. Az zorlarsanız muhtemelen yalanları açığa çıkacaktır.
  14. H

Dava olayim olabilir akil vermeniz gerekmekte

Seni tehdit eden adamla arayı bulma. Hesabı kurtarmana bile gerek yok. Hesabı sattığında onaya bastı mı bastı gerisi seni ilgilendirmez. Eğer vicdan yaptıysan hukuki süreci başlatabilirsin de. Bunlar ülkeyi babasının çiftliği sanıyor.
  15. H

Hesap satın alıp satmak eğer yasaksa ikiniz de illegal bir şey yaptınız. (Aklıma nasıl gelmedi aw hesap satmak çoğu platformda yasak) yani senin kadar o da suçlu ki böyle bir gerekçeyle sana dava açamazlar. Açarlarsa da usulünün yanlış olma ihtimali ve malum sitenin sizin verilerinizi paylaşma...
  16. H

Engelleme bekle. Bu hesap satışı muhabbetini sevmiyorum da hesap nasıl çalındı arkadaş? Hem gamesatis yetkilisin sizin verilerinizi bu şekilde paylaşması sanırsam yasal değil. Bırak açsın 900 TL için davayı (muhtemelen açmaz bile). Ama oldu da açtılar bu gamesatisin bu yöndeki hareketleri doğru...
  17. H

Merhaba hocam ben bir hukuk fakültesinde öğrenciyim ancak konuya hakim pek hakim değilim. Hesabın nasıl çalındığı, hesaba giriş ipleri ve bunu diyen kişinin sizi tehdit etmediğine dair belgeler varsa (eğer gerçekten ciddi bir tanıdığı yoksa) çok bir şey olmaz.
  18. H

YD Telefon Hakkında Bilgilendirme

Kaçağa bulaşmamak her zaman iyidir malum ülkede her an herhangi bir kanun çıkartıp belli bir süre verip iPhone’ları kaçak kullananların canını sıkabilirler. ben sana şu anki mevzuata göre anlatayım hemen. iPhone’larda toplam 2 imei var. E sim olsun sanal olsun farketmez. Benim elimde 14 pro var...
  19. H

16 yaşında araba sürebilirmiyim

birkaç arkadaş abartılı cevaplar vermiş. Haklı sayılabilirler tabi de duygu diliyle tavsiye vermek pek bir ise yaramaz böyle durumlarda. Öncelikle böyle bir şey yapman hem kendini hem de kamuyu tehlikeye atar. Benim de canım itopya bilgisayara girip 4070 li bir sistemi ücretsiz almak istiyor ama...
  20. H

Yardım 2. el Fiyatına 0 ekran kartı satan bilgidsayarcı

sarı sitede birkaç dukkan var. Sürekli yeni hesap açıp aynı şekil yüklüyorlar ürünleri. Bunlardan bir tanesi eskiden oturduğum yere yakındı. Game Center diye bi dükkan. Esenyurttaki malum dükkan. Hiç bir zaman açık görmedim dükkanı. Safi sitede su anki ismi ventus bilgisayar. Güvenli olmadığını...
Top Bottom