Neler Yeni

Dava olayim olabilir akil vermeniz gerekmekte

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hamza yaman
Dediginiz gibi paraya sıkısıgım.Ancak adam da magdur olmasin diye bir sekilde bulmaya calisiyorum diyeyim.
Seni tehdit eden adamla arayı bulma. Hesabı kurtarmana bile gerek yok. Hesabı sattığında onaya bastı mı bastı gerisi seni ilgilendirmez. Eğer vicdan yaptıysan hukuki süreci başlatabilirsin de. Bunlar ülkeyi babasının çiftliği sanıyor.

xDaemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Doğukan
Hesap satın alıp satmak eğer yasaksa ikiniz de illegal bir şey yaptınız. (Aklıma nasıl gelmedi aw hesap satmak çoğu platformda yasak) yani senin kadar o da suçlu ki böyle bir gerekçeyle sana dava açamazlar. Açarlarsa da usulünün yanlış olma ihtimali ve malum sitenin sizin verilerinizi paylaşma ile tehdit etmesini kullanabilirsinziz
GameSatis sitesinin yetkilileriyle canli destekte konusma firsatim oldu dava felan diyince. Ben bu kadar uslup bilmeyen baska bir site gormedim. Sanki tum ulkeyi soymusum gibi bir duruma sokuyorlar acikcasi. Adam kanit tarzi bir sey atmis bana attilar. Bunu sadece hesabin ilk sahibi yapabilir dediler. Hesabin ilk mailini arkadasa verdigimi soyledim. Bana telefon numarasiylada alinabiliyor dediler. Bir sekilde haksiz cikartacaklar yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam sana dava falan açamaz. 900 lira için de dava açacağını sanmıyorum. Engellemek gibi bir hataya düşersen dolandırıcı olduğunu düşünür o zaman başın yanar. Sadece biraz beklemesini söyle. Ve önerim hic bir oyun hesabınızı satmayın dursun kenarda çoluğunuz çocuğunuz yeğeniniz oynar.
Ankara Adalet Bakanliginda guvenligim diyince bir tirstim zaten dogruysa ugrasir gercekten.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
arkadaşım sattığı hesabı geri aldı site tarafından dava açıldı edevlette görünüyordu parayı geri ödemek zorunda kaldı siciline falan işler diye,dikkat et hesabı gerçekten sen çalmadıysan için rahat olsun

xDaemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Doğukan
arkadaşım sattığı hesabı geri aldı site tarafından dava açıldı edevlette görünüyordu parayı geri ödemek zorunda kaldı siciline falan işler diye,dikkat et hesabı gerçekten sen çalmadıysan için rahat olsun
Arkadasinizin sattigi hesap ne kadarlik bir hesap

The Semih

80+ Gold
Selamlar arkadaslar. 1 hafta once GameSatis isimli siteden steam hesap sattim 900 TL ye. Tam bir gun sonra adam beni aradi hesaba giremedigini neden caldigimi sordu. Calmadigimi hesabi alabilirsem geri verecegimi ilettim kendisine. Hesabi aldim kendisine de bilgileri eksiksiz ilettim. Fakat GameSatis yetkilileri SMS atarak yasal surec baslayacagini, bilgilerimin paylasilacagini soyledi. Yetkililerle konustum kendisine hesabi teslim ettigimi geri verdigimi soyledim. Ancak yetkililer para iadesi diyip durdu. Yakin zamanda kaza yaptim tonlarca para motoruma verdim. Adama yazdim dostum kaza yaptim suan elim sıkısık veremeyecegim dedim. Adam kendisinin Ankara Adalet Bakanliginda guvenlik oldugunu soyledi. Onca isimin arasinda dava acilir diye beklemelimiyim ? Yoksa engellemelimiyim?
900 TL için dava açacağını sanmıyorum davalar 1.5 yıl sürüyor değmez yani zamana. Çocukla anlaşmaya çalış.

xDaemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Doğukan
900 TL için dava açacağını sanmıyorum davalar 1.5 yıl sürüyor değmez yani zamana. Çocukla anlaşmaya çalış.
Magdur olmasin diye kendisine parasini verecegimi sadece biraz zaman vermesini soyledim. Hemen istiyor.

Top Bottom