Neler Yeni

Dava olayim olabilir akil vermeniz gerekmekte

xDaemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Doğukan
Kanka ozaman kolpa atıyor adam nasıl çalıncak hesap, sana tuzak yapıyordur parayı almak için.
Kanka yetkililerde beni suclu buluyor. Klasik alici korumasi mi bu. Alicinin hicbir sucu yoktur satici sorunludur gibisinden mi

xDaemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Doğukan
benim eski arkadaşımda yani artık küstük oda valorant hesabı satıp geri almıştı ama 1 yıl sonra,hesabı satan kişide satmış hesabı aynı sitede çocuk korkuyodu onun başına bir şey gelir mi yani ilk sahibiydi bir kişiye sattı o kişide üstüne kar koyup satmış hesap 2023 ağustostan beri girilmiyo "tahmini"

xDaemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Doğukan
benim eski arkadaşımda yani artık küstük oda valorant hesabı satıp geri almıştı ama 1 yıl sonra,hesabı satan kişide satmış hesabı aynı sitede çocuk korkuyodu onun başına bir şey gelir mi yani ilk sahibiydi bir kişiye sattı o kişide üstüne kar koyup satmış hesap 2023 ağustostan beri girilmiyo "tahmini"
Aslinda benim icin pek sorun teskil etmiyor da. Konu basinda da belirttigim gibi kazadan dolayi yogunlugumu felan oraya vermek istiyorum ancak surekli bir gamesatistan mesaj almakla kaliyorum.

Parayi verebilecek duruma geldigimde iletecegimi soyledim. Ancak hemen istiyor suan tam olarak ne yapmaliyim?
Hiç bir şey yapamazlar. Elinde yazışmalar var. Geri ilettiğine dair ekran görüntüleri de var. Belkide adam aldı ve pişman olduğu için bahane üreterek senden geri ödeme almaya çalışmak için bu yöntemi kurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GameSatis sitesinin yetkilileriyle canli destekte konusma firsatim oldu dava felan diyince. Ben bu kadar uslup bilmeyen baska bir site gormedim. Sanki tum ulkeyi soymusum gibi bir duruma sokuyorlar acikcasi. Adam kanit tarzi bir sey atmis bana attilar. Bunu sadece hesabin ilk sahibi yapabilir dediler. Hesabin ilk mailini arkadasa verdigimi soyledim. Bana telefon numarasiylada alinabiliyor dediler. Bir sekilde haksiz cikartacaklar yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ankara Adalet Bakanliginda guvenligim diyince bir tirstim zaten dogruysa ugrasir gercekten.

Son düzenleme:

xDaemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Doğukan
Hiç bir şey yapamazlar. Elinde yazışmalar var. Geri ilettiğine dair ekran görüntüleri de var. Belkide adam aldı ve pişman olduğu için bahane üreterek senden geri ödeme almaya çalışmak için bu yöntemi kurdu.
Adamla hesabi satmadan once konustum normalde ilk maili vermeden yana degildim ben ve bana ilk maili vermediginde guvenmeyecegini soyledi. Bende maili versem bile telefon numarasiyla hesabin geri alinabilecegini hesabi almanin o halde hic mantikli olmayacagini soyledim. Destekte benim bu cumlemi bana atarak evet telefon numarasiyla geri alinabiliyor. Dedi. Kisaca suclu duruma dusurmek icin

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
Adamla hesabi satmadan once konustum normalde ilk maili vermeden yana degildim ben ve bana ilk maili vermediginde guvenmeyecegini soyledi. Bende maili versem bile telefon numarasiyla hesabin geri alinabilecegini hesabi almanin o halde hic mantikli olmayacagini soyledim. Destekte benim bu cumlemi bana atarak evet telefon numarasiyla geri alinabiliyor. Dedi. Kisaca suclu duruma dusurmek icin
Bunları aynen bir bir yaz sende onlara söyle.

Son düzenleme:
Magdur olmasin diye kendisine parasini verecegimi sadece biraz zaman vermesini soyledim. Hemen istiyor.
Sende borç al biryerden yasa nakit avans çek öde 900 nedir ki. İban at bana ben sana gönderiyim olmadı ciddiyim

Top Bottom