Arama sonuçları: *

1. gaMMic_777

OYUNLARDA EKRANIN DONMASI

Merhaba, SSD'de DRAM olayının yazmada bir miktar faydası olduğunu biliyorum, bunun dışında olmayanla arasında önemli bir performans farkı yok. Her oyunda aynı durumu yaşıyor musunuz? Veya oyun dışında da benzer sorunları yaşıyor musunuz?
  2. gaMMic_777

Çözüldü✓ Ekranımda çizgiler oluştu

Gidip gelme duruma varsa belki, yalnız panelde sabit kaldıysa bu çizgiler muhtemelen başka bir problemdir.
  3. gaMMic_777

Çözüldü✓ Ekranımda çizgiler oluştu

Mümkünse farklı bir kablo ve portu kullanarak deneyin. Mesela HDMI girişi varsa uygun bir kablo ile bu girişi kullanarak test edin. TV ye bağlayarak da kontrol edebilirsiniz.
  4. gaMMic_777

AMD EXPO RAM RTX ekran kartına takılırsa problem olur mu?

AMD işlemciler için, doğru, ama ekran kartları ile bir alakası yok. Şimdi anlaşıldı demek istediğin :) RTX dediğin olay Nvidia ekran kartları ile ilgili bir durum, takılı RAM'in EXPO veya XMP profilli olmasının ekran kartı için hiç bir önemi yok.
  5. gaMMic_777

AMD EXPO RAM RTX ekran kartına takılırsa problem olur mu?

Kayra, tam olarak kastettiğin şeyi anlayamadım. Proje ödevi gibi bir durum mu var? Böyle bir şeyi kim niye yapmak ister, bilemedim. Geçen de bir arkadaş, VRAM 'e oyun kurmakla ilgili bir konu açmıştı. Bu tarz konulara kafa yormak güzel ama çok deneysel işler oluyorlar, ayrıca genel kullanıma da...
  6. gaMMic_777

Windows 11 Yavaş Çalışma Nedeni?

Windows, hiç bir zaman öyle yağ gibi akan bir OS olamadı maalesef, ara ara ben de benzer durumları yaşıyorum. Çözüm olarak ben format atıyorum ama yapılacak ince ayarlar filan var mıdır varsa ne kadar etkili olur bilmiyorum, bilen arkadaşlar yazabilir.
  7. gaMMic_777

Bu 4K monitörden daha iyisi var mı?

Büyük küçük kalma durumu çok objektif bir konu, kişiye ve keyif anlayışına göre değişir. Mesela benim için 27" te 4K keskinliği muazzam, 32" de aynı hissettirmiyor.
  8. gaMMic_777

Ekran kartının %100 kullanması

Nasıl yani, ekran kartı kullanılmamasına rağmen (bu arada kullanmadan kasıt oyun veya yük bindirme) masaüstünde iken bu değerler mi gösteriyor.
  9. gaMMic_777

Bu 4K monitörden daha iyisi var mı?

Merhaba, 8 aydır kullanıyorum, hatta forumdan bir kaç arkadaşa da tavsiye etmiştim, OLED den önce alınabilecek gayet güzel bir ürün.
  10. gaMMic_777

Ekran kartı Kapanma Sorunu

Merhaba, PSU kaynaklı bir sorunda olabilir, OCCT ile test edip değerleri kontrol etmekte fayda var.
  11. gaMMic_777

Çözüldü✓ Monitör çözünürlüğünü arttırma

Merhaba, fiziksel olarak 1080p monitör 2K olmaz tabi ki ama DSR gibi tekniklerle görüntüyü daha yüksek çözünürlüklerde işeyerek mevcut paneline ölçeklendirebiliyorsun.
  12. gaMMic_777

RAM yetmezse VRAM kullanılır mı?

Ekran kartı belleğini sistem belleği olarak kullanmaktan bahsediyorsun gibi anladım ben, ayrıca VRAM'e oyun kurmakla ilgili bir bilgim yok, yapan arkadaşın özel bir uzmanlığı olabilir.
  13. gaMMic_777

RAM yetmezse VRAM kullanılır mı?

DRAM 'le VRAM birbirinden bağımsız iki bellek, birbirlerinin yerine kullanılamazlar.
  14. gaMMic_777

Tam ekran oyunlarda renk patlaması

Merhaba, monitörün HDR modu açılıyor olabilir. Bazı oyunlarda otomatik olarak böyle bir davranış sergilenebiliyor, Yalnız hepsinde yapması biraz garip geldi. Görüntü - Grafik ayarlarını kontrol edip açıksa kapatabilirsiniz.
  15. gaMMic_777

Savunmada Kimse Durmazsa Hep Ofsayt Olmaz Mı?

Tam olarak savunma değil de son adam olma durumu önemli (tabi kendi yarı sahanda), yoksa istersen savunmaya hiç adam koyma, bir önemi yok.
  16. gaMMic_777

MSI Afterburner kullanırken yaşadığım sorun.

PC'yi yeniden başlat, sonra tekrar dene bakalım. 1737215376 Bu arada değerler zaten normal görünüyor, siz yine de teyit amaçlı yapın, sonrasında silersiniz uygulamayı.
  17. gaMMic_777

Görselde sarı daire ile işaretlediğim düğmeye basarsanız, ayarları resetlemiş olursunuz.
  18. gaMMic_777

Antivirüs proğramı o, yanında eşantiyon olarak geliyor, kurmanıza gerek yok.
  19. gaMMic_777

Fark etmez, ikisi de olur.
  20. gaMMic_777

Buradan indirip kurun uygulamayı, zaten uygulamanın ana ekranında reset tuşu var, ona basarsınız. https://www.msi.com/Landing/afterburner/graphics-cards
Top Bottom