Neler Yeni

AMD EXPO RAM RTX ekran kartına takılırsa problem olur mu?

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Kayra

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
EREN
ne alaka knk tabikide olmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

Clayz

80+ Silver

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Burhan Bey
Kayra, tam olarak kastettiğin şeyi anlayamadım. Proje ödevi gibi bir durum mu var? Böyle bir şeyi kim niye yapmak ister, bilemedim.

Geçen de bir arkadaş, VRAM 'e oyun kurmakla ilgili bir konu açmıştı. Bu tarz konulara kafa yormak güzel ama çok deneysel işler oluyorlar, ayrıca genel kullanıma da çok bir faydası olduğunu düşünmüyorum.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Kayra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kayra, tam olarak kastettiğin şeyi anlayamadım. Proje ödevi gibi bir durum mu var? Böyle bir şeyi kim niye yapmak ister, bilemedim.

Geçen de bir arkadaş, VRAM 'e oyun kurmakla ilgili bir konu açmıştı. Bu tarz konulara kafa yormak güzel ama çok deneysel işler oluyorlar, ayrıca genel kullanıma da çok bir faydası olduğunu düşünmüyorum.
Hocam amd expo ramler amd için üretilmiş diye biliyorum yanlış biliyor olabilir sorduğum şu rtx sistemde amd expo ram sıkıntı çıkarır mı

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Burhan Bey
AMD işlemciler için, doğru, ama ekran kartları ile bir alakası yok. Şimdi anlaşıldı demek istediğin :)

RTX dediğin olay Nvidia ekran kartları ile ilgili bir durum, takılı RAM'in EXPO veya XMP profilli olmasının ekran kartı için hiç bir önemi yok.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Kayra
AMD işlemciler için, doğru, ama ekran kartları ile bir alakası yok. Şimdi anlaşıldı demek istediğin :)

RTX dediğin olay Nvidia ekran kartları ile ilgili bir durum, takılı RAM'in EXPO veya XMP profilli olmasının ekran kartı için hiç bir önemi yok.
Anladım çok sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde sistem alacağımda sizle konuşma başlatsam yardımcı olur musunuz?

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Murat
Kanka bu nasıl bi soru dizel arabaya kışlık lastik takılır mı diye sormuşsun resmen. Tabii ki de problem olmaz ikisi bambaşka şeyler. Expo destekli ram amd işlemcilerle uyumlu çalışması içindir. Bir de xmp destekli ram var o da intel işlemcilerle uyumlu çalışması için.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Kayra
Kanka bu nasıl bi soru dizel arabaya kışlık lastik takılır mı diye sormuşsun resmen. Tabii ki de problem olmaz ikisi bambaşka şeyler. Expo destekli ram amd işlemcilerle uyumlu çalışması içindir. Bir de xmp destekli ram var o da intel işlemcilerle uyumlu çalışması için.
Anladım çok sağolun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bakar mısın?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Top Bottom