hayırAMD EXPO RAM RTX ekran kartına takılırsa problem olur mu?
Hocam amd expo ramler amd için üretilmiş diye biliyorum yanlış biliyor olabilir sorduğum şu rtx sistemde amd expo ram sıkıntı çıkarır mıKayra, tam olarak kastettiğin şeyi anlayamadım. Proje ödevi gibi bir durum mu var? Böyle bir şeyi kim niye yapmak ister, bilemedim.
Geçen de bir arkadaş, VRAM 'e oyun kurmakla ilgili bir konu açmıştı. Bu tarz konulara kafa yormak güzel ama çok deneysel işler oluyorlar, ayrıca genel kullanıma da çok bir faydası olduğunu düşünmüyorum.
Anladım çok sağolunAMD işlemciler için, doğru, ama ekran kartları ile bir alakası yok. Şimdi anlaşıldı demek istediğin
RTX dediğin olay Nvidia ekran kartları ile ilgili bir durum, takılı RAM'in EXPO veya XMP profilli olmasının ekran kartı için hiç bir önemi yok.
Birde sistem alacağımda sizle konuşma başlatsam yardımcı olur musunuz?AMD işlemciler için, doğru, ama ekran kartları ile bir alakası yok. Şimdi anlaşıldı demek istediğin
RTX dediğin olay Nvidia ekran kartları ile ilgili bir durum, takılı RAM'in EXPO veya XMP profilli olmasının ekran kartı için hiç bir önemi yok.
Kanka bu nasıl bi soru dizel arabaya kışlık lastik takılır mı diye sormuşsun resmen. Tabii ki de problem olmaz ikisi bambaşka şeyler. Expo destekli ram amd işlemcilerle uyumlu çalışması içindir. Bir de xmp destekli ram var o da intel işlemcilerle uyumlu çalışması için.AMD EXPO RAM RTX ekran kartına takılırsa problem olur mu?
Anladım çok sağolun.Kanka bu nasıl bi soru dizel arabaya kışlık lastik takılır mı diye sormuşsun resmen. Tabii ki de problem olmaz ikisi bambaşka şeyler. Expo destekli ram amd işlemcilerle uyumlu çalışması içindir. Bir de xmp destekli ram var o da intel işlemcilerle uyumlu çalışması için.
Hocam bakar mısın?Kanka bu nasıl bi soru dizel arabaya kışlık lastik takılır mı diye sormuşsun resmen. Tabii ki de problem olmaz ikisi bambaşka şeyler. Expo destekli ram amd işlemcilerle uyumlu çalışması içindir. Bir de xmp destekli ram var o da intel işlemcilerle uyumlu çalışması için.