Arama sonuçları: *

1. xthepatates

Yardım Kaza yaptım, suçlu kim?

Çok sağolun hocam. Aracı ben kullanıyorum ancak babamın üstüne yani bi nevi şahsi aracım, adamdan numara vb aldım çaldırdım da ama engellerse falan artık bilmiyorum, zaten üst taraf önceden hasarlıydı altında bi göçük daha oluştu sadece, egzozdaki ufak yamukluk da bi çekiçle bile düzeltilebilir...
  2. xthepatates

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Motor kullanmak için gerekli hiçbirşeyi karşılamıyorlardı, önce bana ehliyetin de yok demi senin gibi şeyler söylediler sonra olduğunu belirtince bi anda yumuşadılar, telefon önemli bir telefondu o yüzden açmam gerekiyordu, motorda en önde oturan ama...
  3. xthepatates

merhaba, herkese iyi forumlar. Yaklaşık 1 saat önce bir kazaya karıştım. Sağa emniyet şeridine arabayı çekip dörtlüleri yakmıştım telefonla konuşuyordum ardından üzerinde 3 kişi olan bir motor geldi ve bana vurdu, motorcuların hiçbirinde kask ekipman yoktu, söylediklerine göre iki şerittede...
  4. xthepatates

Yardım 7000tl ders için tablet tavsiyesi

Merhaba, taksitli ve en az 3 taksit olacak şekilde 7000tl ye kadar ekranı büyük şarjı uzun giden, mümkünse ips ve kalem desteği olan bir tablet arıyorum. Hangi modelleri önerirsiniz?
  5. xthepatates

Çözüldü✓ Iphone portre çalışmıyor

Hocam yardımlarınız için teşekkür ederim sorun çözüldü. Tam ümidi kesmiştim ki bir şey denemek istedim, ses açmaya ardından kapamaya ardında açma kapama tuşuna basıp resetledim yazılımı ve artık çalışıyor. Yine de tekrardan çok teşekkür ediyorum zamanınızı ayırdığınız için.
  6. xthepatates

Hocam şöyle ki kamera toz almıştı çok hafif ve birinin lensinin üzerinde çizik var fakat leke vb hiçbir sorunu yoktu. Arka kapak orjinal değil çünkü kuzenimde de 13 pro max var ve kare kamera cam çıkıntı 1 taneyken bendekinde 2 tane merdiven gibi düşünün. Aynı şekil kuzenimin logosu ayna...
  7. xthepatates

Hocam Hocam şöyle ki düşmeden önce bi sorun yoktu fakat düştüğünden beri ilk kez açtım ve böyle oldu. Herhangi bi şekilde soketi falan çıkmış olabilir mi veya kameraların soketi bir mi ayrı ayrı mı
  8. xthepatates

Öğrenciyiz mecburen paramız yok diye aldık hocam. Arka kapak değişen 15k
  9. xthepatates

Beta değil hocam. 2. El yurt dışı Portre 3x e alınca çalışıyor ama 1x de çalışmıyor
  10. xthepatates

Kamera kapanmıyor fakat portreye geçince donutor görüntü vermiyor bi önceki kamera modunun görüntüsünü bulanıklaştırıp öyle kalıyor. 18.0.1 sürümünde ne yapmamı önerirsiniz
  11. xthepatates

Direkt görüntü gelmiyor portreye geçince
  12. xthepatates

Direkt açılmıyor hocam portreye geçince kamera çalışmıyor
  13. xthepatates

Merhaba, 2 hafta önce almış olduğum iphone 13 pro maxte portre modu çalışmamaya başladı, portreyi açınca bulanıklaşıp donuyor. Telefonu 2 gün önce yere düşürdüm. Diğer modlar çalışıyor, ön kamera portre çalışıyor ama arka portre çalışmıyor. Sebebi ve çözümü nedir? Yardım eden herkese teşekkür...
  14. xthepatates

Öneri Yurt içi iPhone 13 mü, Yurt dışı iPhone 16 mı alınmalı?

Alabilirsiniz neden alamayasınız. Şuanda kullanmakta olduğum iphone 13 pro maxi 15k ya aldım mesela
  15. xthepatates

teamspeak 3.1.1 sürümü için sunucu oluşturma

Sunucular tr de kapatılmış diye duydum yanlış bilgi olabilir başka bir arkadaş aydınlatırsa daha iyi olur
  16. xthepatates

Öneri Yurt içi iPhone 13 mü, Yurt dışı iPhone 16 mı alınmalı?

8 sene muhtemelen 16 pro max bile idare etmez, ancak 15 pro max alıp 10 ay kullanıp sonra satıp üzerine biraz ekleyip 16 pro max alıp 1 yıl kullanabilirsniz ve bunu her nesil iphone için üzerine ekleye ekleye her telefonu tam 1 yıl olacak şekilde bir önceki nesilden tamamen açık olarak...
  17. xthepatates

Yardım Kablosuz Fare Önerisi

Bulabilirsen m800 ultra
  18. xthepatates

Yardım Androidden iphone'a arama yönlendirme

Merhaba dün 15000tl ye yurt dışı kullanım süresi dolmuş 13 pro max aldım. Android cihazımdan herhangi bir uygulama veya ağ paylaşımı vb üzerinden yılbaşına kadar gelen aramaları yönlendirebileceğim bir yöntem var mıdır?
  19. xthepatates

Teknosa Yenilenmiş iPhone 11 alınır mı?

Mesela facebook marketplace kullanabilirsiniz
  20. xthepatates

Teknosa Yenilenmiş iPhone 11 alınır mı?

Mesela yd sıfır 13 alabilirsin, 2. El 13 pro max / 14 pro alabilirsin, veya yd redmi not 13 pro plus 5g alabilirsin. Bunların hepsi seni yıllarca götürecek sağlam cihazlar. Hatta eğerki yurt dışı telefona bulaşmayayım diyorsan 19k ya sıfır not 13 pro plus 5g al. Veya dersen ki ben her yıl para...
Top Bottom