Neler Yeni

Çözüldü✓ Iphone portre çalışmıyor

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
hocam cihaz yenilenmişmi yoksa yurtdışı sıfır kutu altında satılan cihazmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer yurtdışı olarak aldıysan birde kapalı kutu olarak şimdiden geçmiş olsun diyorum o cihazın üretimi 3 yıl önce durdu aldığınız cihaz büyük ihtimalle toplama içi açılıp dandik parça takılan bir cihaz yenilenmiş telefonunda bir farkı yok neredeyse aynılar yani kısacası 3 yıl önce üretimi durmuş bir telefonu neden aldınız?
Öğrenciyiz mecburen paramız yok diye aldık hocam. Arka kapak değişen 15k

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Arda Teksin
Öğrenciyiz mecburen paramız yok diye aldık hocam. Arka kapak değişen 15k
aslında bunu anlamanın kolay bir yolu var sim kartı yuvasını çıkart üfle arka kapağın kenar boşluklarından hava çıkarsa anlaki o cihaz toplama cihaz. içerisindeki parçalar eğer orjinal iste ellenmediyse hava çıkartmicaktır.

Farex

80+ Silver
aslında bunu anlamanın kolay bir yolu var sim kartı yuvasını çıkart üfle arka kapağın kenar boşluklarından hava çıkarsa anlaki o cihaz toplama cihaz.
İnan onunla hiç alakası yok onu öyle bi yapıyorlar ki dışarıdan farkedilmez. İyi bir silikon ile yapıştırıyorlar.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Hocam
Maalesef kamera arızası ki o elindeki cihaz yan sanayi ikinci el parçalarla toplanmış bir cihaza benziyor
hocam malesef dediğimiz gibi cihaz toplama ileride umarım daha fazla sorun çıkartmaz. Ücreti neyse yaptırman lazım.
Hocam şöyle ki düşmeden önce bi sorun yoktu fakat düştüğünden beri ilk kez açtım ve böyle oldu. Herhangi bi şekilde soketi falan çıkmış olabilir mi veya kameraların soketi bir mi ayrı ayrı mı

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Arda Teksin
İnan onunla hiç alakası yok onu öyle bi yapıyorlar ki dışarıdan farkedilmez. İyi bir silikon ile yapıştırıyorlar.
arkadaşımın 15 pro cihazı laglı çalışıyordu bir telefoncuya goturmustuk abi o şekilde üfleyip bu cihaz toplama demişti denemekten zarar gelmez.

Farex

80+ Silver
Hocam

Hocam şöyle ki düşmeden önce bi sorun yoktu fakat düştüğünden beri ilk kez açtım ve böyle oldu. Herhangi bi şekilde soketi falan çıkmış olabilir mi veya kameraların soketi bir mi ayrı ayrı mı
Ayrı değil. Sadece kamera ile sensör soketi ayrıdır ki bu sensör değil kameradan kaynaklı. Cİhazın içi ne haldedir tahmin bile edemiyorum büyük ihitmal vidaları dahil tam sıkılmamış sarsıntı ile hasar almış öbür türlü düşme ile oalcak iş değil yani zor.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Arda Teksin
Hocam

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
aslında bunu anlamanın kolay bir yolu var sim kartı yuvasını çıkart üfle arka kapağın kenar boşluklarından hava çıkarsa anlaki o cihaz toplama cihaz. içerisindeki parçalar eğer orjinal iste ellenmediyse hava çıkartmicaktır.
Hocam şöyle ki kamera toz almıştı çok hafif ve birinin lensinin üzerinde çizik var fakat leke vb hiçbir sorunu yoktu. Arka kapak orjinal değil çünkü kuzenimde de 13 pro max var ve kare kamera cam çıkıntı 1 taneyken bendekinde 2 tane merdiven gibi düşünün. Aynı şekil kuzenimin logosu ayna gibiyken benimki soluk az yansıtan beyazımsı bir renkte. Kamera ile arka kapak arasında bütün kameralarda ufak bir boşluk var. 13 pro maxe 14 pro max kapağı takmış olabilirler mi acaba?

Farex

80+ Silver
Hocam şöyle ki kamera toz almıştı çok hafif ve birinin lensinin üzerinde çizik var fakat leke vb hiçbir sorunu yoktu. Arka kapak orjinal değil çünkü kuzenimde de 13 pro max var ve kare kamera cam çıkıntı 1 taneyken bendekinde 2 tane merdiven gibi düşünün. Aynı şekil kuzenimin logosu ayna gibiyken benimki soluk az yansıtan beyazımsı bir renkte. Kamera ile arka kapak arasında bütün kameralarda ufak bir boşluk var. 13 pro maxe 14 pro max kapağı takmış olabilirler mi acaba?
Sanmıyorum 14 pro max camı daha pahalı ki yan sanayi camdır dediğim gibi geçmiş olsun.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Arda Teksin
keşke satın almadan önce foruma yazsaydınız hocam.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
keşke satın almadan önce foruma yazsaydınız hocam.
Sanmıyorum 14 pro max camı daha pahalı ki yan sanayi camdır dediğim gibi geçmiş olsun.
Hocam yardımlarınız için teşekkür ederim sorun çözüldü. Tam ümidi kesmiştim ki bir şey denemek istedim, ses açmaya ardından kapamaya ardında açma kapama tuşuna basıp resetledim yazılımı ve artık çalışıyor. Yine de tekrardan çok teşekkür ediyorum zamanınızı ayırdığınız için.

Farex

80+ Silver
Hocam yardımlarınız için teşekkür ederim sorun çözüldü. Tam ümidi kesmiştim ki bir şey denemek istedim, ses açmaya ardından kapamaya ardında açma kapama tuşuna basıp resetledim yazılımı ve artık çalışıyor. Yine de tekrardan çok teşekkür ediyorum zamanınızı ayırdığınız için.
keşke başta yapsaydın ya demiştim sana :D gözden kaçmış demek neyse çözüldüyse geçmiş olsun diyelim.

Top Bottom