Arama sonuçları: *

1. Talha-

EN İYİ FİFA&PES OYUNU

Fifa 17 Alex Hunter kariyeri çok iyidir.
  2. Talha-

Yardım SSD sağlığı aşırı düşük

Ben de senın kadar kullandım benım 98 sağlık. Aniden düşen bir şey mi bu sağlık.
  3. Talha-

Çözüldü✓ Temudan alınan Ajazz Aj 159 Pro ve yaşadığım sorun acil yardım lazım.

ıstasyonu usb 3.0 portuna tak. Istasyon masada fareye yakın olsun
  4. Talha-

OBS Arkaplandayken Gamepad Viewer çalışmıyor

up..... 1737376871 şu videodaki gibi yapmak istiyorum.
  5. Talha-

Yardım Aoc 27 Q27G4X bu fiyata daha iyisi varmı

2k 144 hz ustu monıtorde hem hıkaye hem fps oynanır. AOC ıyı marka. Incelemelerıne falan bakabılırsın şikayet azsa alınabilir
  6. Talha-

3060Tİ GPU Kullanımı anlık düşüyor

Bilgisayarında virüs var sanırım. İşlemcinin o kadar çok kullanılması normal değil aşırı darboğaz var. Virüs testi yap.
  7. Talha-

OBS Arkaplandayken Gamepad Viewer çalışmıyor

Assetto corsayu Gamepad ile oynuyorum. Yeni çıkan assetto oyunu için gamepad gameplay videoları çekmeyi düşünüyorum. Bir tane youtube videosu yükledim ama onda gamepad eklentisi yok. Bu kez gamepad görünen video yapayım dedim. Sorun Başlıkta yazdığım gibi obs üzerine mouse ile tıkladıktan...
  8. Talha-

Darmoshark k8 Klavyede win + alt tuşları yer değiştirdi Edit: Çözümü fn+ctrl

https://darmoshark.cn/qudongxiazai/49.html şurdan driveri indir ayarları kurcala sıfırlama falan olması lazım.
  9. Talha-

Darmoshark k8 Klavyede win + alt tuşları yer değiştirdi Edit: Çözümü fn+ctrl

fn + win fn+ alt fn + w bunları dene windows moduna alabilir bunlar olmazsa fn + esc yap sıfırlama yapabilir
  10. Talha-

Webtekno a101 sistem rezilliği

hiçbir şey bilmesen bile parçaları tek tek toplarsın. Totalde 10k bile etmez belki.
  11. Talha-

CS2'de Haftalık Ödüllerden Düşürdüğünüz En Pahalı Şey Neydi?

2 hesabım var. Haftada 2 kez drop alıyorum en fazla 3 dolarlık kasa düştü. Genelde 30 centlık kasa düşüyor.
  12. Talha-

Klavye değişikliği yapacam bu nasıldır

alınır. Ben sistemi yeni aldığımda bu klavyeyi kullandım 3 4 ay kadar. sorunsuzdu, İdare eder.
  13. Talha-

Öneri MSI Afterburnerda Bu özelliği kapatın!!!

yok onlar çok etkilemiyor.
  14. Talha-

onun hakkında bilgim yok. Bu tarz programlar belli ölçüde performans kaybı yaşatır ama msı afterburner korkunç sayılacak performans düşürüyormuş. Özelliği kapatıp cs 2 ve forza 5 te test ettim, nerdeyse 2 kat %0.1 fps alıyorum. Amd kayıt izleyicisi bunun kadar etkilemiyordur bence ama bir...
  15. Talha-

Bu videoyu görmeyenler için konu açtım. Faydalı bir video. Kısaca özetlemek gerekirse Msı afterburnerdan Gpu sıcaklığı, güç tüketimi ve kullanmadığınız şeyleri kapatın. Gpu sıcaklığı ve birkaç ayar açıkken fazla güç çekiyor %1, %0.1 fps değerlerini düşürüyor (fps yüksekken bile oyunun akıcı...
  16. Talha-

7500f işlemci sıcaklık düşmüyor

Kral aynı işlemci ve soğutucu kullanıyorum. 50 60 derece arası gidiyor genelde. Cinebench gibi programlarda anca 83 84 derece falan goruyor. İşlemcinin soğutucu montajından eminsen işlemcinin kaç watt çektiğine bak. Bir virüs ile işlemcin yük altına giriyor olabilir. msı afterburner aç. İşlemci...
  17. Talha-

Apartmanda Türknet Fiber kutusu var. Türknete Geçilir mi?

Ne zamandır kullanıyorsunuz hangı şehirdesiniz
  18. Talha-

hocam sitede vdsl 68 mbs altyapı yazıyor. Fiber var mı sorup öğrenirim. Bağlantı kopması gibi sorunlar varmış o düşündürdü beni. Sen hiç sıkıntı yaşadın mı. Şuan kullandığımız vodofone bir yılda 1 2 kere anca kopma olmuştur. Onda da modemı ac kapa yapınca ınternet gelmişti. İstanbul küçükçekmece...
  19. Talha-

hocam nerede oturuyordunuz
Top Bottom