Arama sonuçları: *

1. Railgun

Ben neden kulaklıkları bu kadar seviyorum?

Çok büyük paralara bile gerek yok açıkçası genel kullanıcı için ama ya küçük şeyler ile mutlu oluyorsun ya da hep daha iyisini istiyorsun. Özellikle 1000 TL ve üstü BT kulaklık alıp kendini audiophile sananlara 20$ IEM kısa bir dinletsen olayı anlarlar.
  2. Railgun

Kablolu silikonlu kulaklık beğendim nasıl iyi mi ?

İade işi sıkıntı olabilir ona bir şey diyemem. KBEAR modelini Amazon kendisi satmadığı için o da ayrı mesele. Buralardan alınabilir...
  3. Railgun

Kablolu silikonlu kulaklık beğendim nasıl iyi mi ?

Yurt dışı alıcaksanız Çin üzerinden Moondrop Chu alıp geçin.
  4. Railgun

Neon Genesis Evangelion'u yarım bırakayım mı?

O kısım Freud ile ilgili olması lazım.
  5. Railgun

200 TL Kulak içi müzik vs için kulaklık önerisi

Bu tarz kualklıların izolasyonu pek sıkıntı olmuyor, sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
  6. Railgun

200 TL Kulak içi müzik vs için kulaklık önerisi

KZ EDX alınabilir: https://www.kzkulaklik.com/urun/kz-edx-1dd-mikrofonlu-kulak-ici-kulaklik/
  7. Railgun

Yardım Kablolu kulakiçi kulaklık önerisi

Fiyatı düşünüldüğü zaman gayet iyi sayılır bass olarak.
  8. Railgun

Yardım Kablolu kulakiçi kulaklık önerisi

Bütçenize EDX modele alınabiliyor ve gayet mantıklı bir model veya biraz bütçe artırıp EDX Pro da bakılabilir.
  9. Railgun

kulakiçi kulaklık önerisi

EDX Pro alınabilir kablolu olarak. Bass olarak fiyatına göre gayet iyi sayılır.
  10. Railgun

300 - 400 TL Fiyat Bandında Film İzlemek İçin Kulakiçi Kablolu Kulaklık Önerisi

Moondrop Chu alınabilir Aliexpress üzerinden.
  11. Railgun

Müzik için kulaklık önerisi

Zaten vergi içine girince @Evil Belief önerdiği kulaklıklar o bütçeye denk geliyor. Açıkçası ben Titan S modelini tercih ederdim o bütçede.
  12. Railgun

200TL Bütçe Için Kulaklık

KZ EDX alınabilir: https://www.kzkulaklik.com/urun/kz-edx-1dd-mikrofonlu-kulak-ici-kulaklik/
  13. Railgun

Sizce Hangi Marka Daha İyi Ekran Kartı Üretiyor

Çoğu marka için segment meselesi. Gidip parasını verip Galax HOF 3090 alan biri başka bir şey söylemez zaten.
  14. Railgun

İnceleme Ülker sütlü çikolata

Daha bütçesi yüksek incelemeler gelir mi? İftar sofrası incelemesi bekliyorum.
  15. Railgun

Hepsiburada Efsane Cuma İndirimleri

Klasik bindirme yoksa azıcık bir indirimi çok yüksek göstererek insanlara para harcatma çabası.
  16. Railgun

Fanlarım rgb mi a-rgb mi?

Adı üzerinde adreslenebilir rgb. Daha farklı renk şemaları oluşturabilirsiniz. En basit şekilde anlatacak olursa bir ARGB fanın bir kısmını sarı bir kısmını mavi yapmanız mümkün ama RGB fan tek sarı olarak yanar.
  17. Railgun

Güzel Ekran Kartı Tutacağı Önerisi

Bu tarz şeyler yerine direkt ekran kartı dik tutma aparatı almayı daha mantıklı buluyorum.
  18. Railgun

Çözüldü✓ "."

Kendi bildiğiniz okuyacaksanız konu açmayın daha iyi.
  19. Railgun

Çözüldü✓ "."

Sen artık tarihi eser 1080 al o zaman. Ekran kartı RTX 2070 Super falan alınır zaten. Yaptığım sistem 13.500 TL civarı tutuyor ve öyle SSD hariç düşük parça yok.
  20. Railgun

Çözüldü✓ "."

SSD hakkında bir şey demedim ama 500 GB alınabilir. Performans farkına değinmeye gerek yok (Yaklaşık 13.500 TL)...
Top Bottom