Captain Pricee
80+ Bronze
Dostlar sizce hangi marka daha iyi ekran kartı üretiyor ve neden yazın tartışalım
Onları bilerek koymadım 3 seçenek için insanlar nasıl düşünüyor diye merak ettimPalit , galax , evga inno3d , power color saphire xfx bunlar?
O zaman keşke modele göre açsaydınız konuyu neyse msi lightning modelleri çok seviyordum bu yüzden msiOnları bilerek koymadım 3 seçenek için insanlar nasıl düşünüyor diye merak ettim
asus soğutma tarafında ve performans tarafında gigabyte ve msi den iyidir bu aradaDostlar sizce hangi marka daha iyi ekran kartı üretiyor ve neden yazın tartışalım
powercolor ve inno3d dışında okey ayrıca evga varPalit , galax , evga inno3d , power color saphire xfx bunlar?
Evga yazmışım, inno 3d ve power color güzel markadır ayrıca eklemeyi unutmuşm zotac da vardırasus soğutma tarafında ve performans tarafında gigabyte ve msi den iyidir bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
powercolor ve inno3d dışında okey ayrıca evga var
Aynı kartlarda performans değil soğutma farkı olur.asus soğutma tarafında ve performans tarafında gigabyte ve msi den iyidir bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
powercolor ve inno3d dışında okey ayrıca evga var
Marka yanlış olur modele göre karşılaştırma daha doğru olurDostlar sizce hangi marka daha iyi ekran kartı üretiyor ve neden yazın tartışalım