Neler Yeni

Neon Genesis Evangelion'u yarım bırakayım mı?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bu animeyi çok övüldüğü için izledim ama 12. bölüm bitti, şimdiye kadar hiç beğenmedim.

İzleyen arkadaşlara sorum şu, belirli bir bölümden sonra toparlıyor mu yoksa bırakayım mı sizce? Teşekkürler.

@stereohearts

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bırakmanı önermem. baya deep bir lore'u var.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Efe

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ama anlaması birazcık zor.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama anlaması birazcık zor.
Öncelikle teşekkürler yorumun için.
Ya ben de çok derin bir hikayesi var, beyin yakıyor falan dedikleri için izlemek istedim de 13. bölüme kadar boş boş robot savaşları karı kız muhabbetleri 14 yaşındaki kızların memesi poposu muhabbetleri, "bu mu derin anime?" diye hayal kırıklığına uğradım. O zaman sonra açılacak diyorsun sanırım, devam edeyim (y)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Öncelikle teşekkürler yorumun için.
Ya ben de çok derin bir hikayesi var, beyin yakıyor falan dedikleri için izlemek istedim de 13. bölüme kadar boş boş robot savaşları karı kız muhabbetleri 14 yaşındaki kızların memesi poposu muhabbetleri, "bu mu derin anime?" diye hayal kırıklığına uğradım. O zaman sonra açılacak diyorsun sanırım, devam edeyim (y)
Derin bir anime istersen önerebilirim. Evangelionu bende çok beğenememiştim. Ama birçok arkadaşım aşırı derin diyor. Her yerde vajina tasviri olmasının ne derinliği var bilmiyorum ama, filmleri gerçekten çok övülüyor özellikle.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Derin bir anime istersen önerebilirim. Evangelionu bende çok beğenememiştim. Ama birçok arkadaşım aşırı derin diyor. Her yerde vajina tasviri olmasının ne derinliği var bilmiyorum ama, filmleri gerçekten çok övülüyor özellikle.
İyi olur sevinirim.
Referans olması açısından Boku Dake Ga Inai Machi'yi izleyip beğenmiştim derin sayılıyorsa.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
İyi olur sevinirim.
Referans olması açısından Boku Dake Ga Inai Machi'yi izleyip beğenmiştim derin sayılıyorsa.
Serial Experiements Lain bakabilirsin. ama biraz sıkabilir. 7. bölümden sonra akıyor. ve o da karmaşık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun dışında sadece psikolojik değilde, biraz aksiyonlu istersen, Mirai nikki bakabilirsin.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,650
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bu animeyi çok övüldüğü için izledim ama 12. bölüm bitti, şimdiye kadar hiç beğenmedim.

İzleyen arkadaşlara sorum şu, belirli bir bölümden sonra toparlıyor mu yoksa bırakayım mı sizce? Teşekkürler.

@stereohearts
Sonradan toparlıyor ama eski bir anime olduğu için konuyu kavramak biraz zor. İlk 4 sene önce felan izlediğimde bu ne demiştim geçen sene izlerken baya hoşuma gitmişti. Biraz daha izle sarmazsa bırak

Şahsen aşırı bayılmadım mecha türü olduğu için ama mecha severler bayılıyor

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Sonradan toparlıyor ama eski bir anime olduğu için konuyu kavramak biraz zor. İlk 4 sene önce felan izlediğimde bu ne demiştim geçen sene izlerken baya hoşuma gitmişti. Biraz daha izle sarmazsa bırak

Şahsen aşırı bayılmadım mecha türü olduğu için ama mecha severler bayılıyor
Eyv agam, dün bitirdim filmiyle beraber. Dediğin gibi sonlara doğru toparladı ama overrated buldum genel olarak.
Bir de filmin başında hastanede yatan 14 yaşındaki kızın memesine bakarak 31 çekme sahnesinin gereği var mıydı gerçekten? :D

Railgun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Mikoto Misaka
O kısım Freud ile ilgili olması lazım.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Eyv agam, dün bitirdim filmiyle beraber. Dediğin gibi sonlara doğru toparladı ama overrated buldum genel olarak.
Bir de filmin başında hastanede yatan 14 yaşındaki kızın memesine bakarak 31 çekme sahnesinin gereği var mıydı gerçekten? :D
Yani her türlü şey var ya psikolojik animelerde. Bir süre sonra normal karşılıyorsun.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,650
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Sorgulama xd

Top Bottom