Arama sonuçları: *

1. U

Oyun Önerisi Lütfennn

Valla çok teşekkürler
  2. U

Oyun Önerisi Lütfennn

Ps de ki uncharted the last of us tarzı oyunlar cok hosuma gidiyor ama pc de olmadığı için oynuyamıyorum pc de bu tarz oyunlar oynamak istiyorum.Bu tarz oyunlar onerırsenız sevınırım.
  3. U

R5 2600 + RX580 - OBS Video kayıt ayarlarını nasıl yapmalıyım?

Herhangi bir bigim yok
  4. U

Teşekkürler 1080 kurtarmaz mı yani
  5. U

Oyunu satın aldım fakat yok(SORUN ÇÖZÜLDÜ)

Eğer fatura geldiyse desteğe yaz onlar geri dönüş yaparlar zaten.
  6. U

Canlı yayın değil ya normal kayıt alcam sadece ekran kaydı.
  7. U

Sistemim ryzen 5 2600, RX 580 8GB ,b450 s2h gigabyte,8gb ram ve hem hdd hem de ssd var. Ben youtube video çekmeyi düşünüyorum. Valorant oyununda ekran kaydı alıp montajlayıp atmak ıstıyorum. Bu sistemle hangi ayarlarda kayıt almalıyım(video bit hızı, cözünürlük vs vs.......) Şimdiden teşekkürler.
  8. U

Oyun Önerisi Lütfenn

teşekkürler denıycem bazılarını
  9. U

Oyun Önerisi Lütfenn

bakarım 1591859955 teşekkürler bakarım 1591860038 ets 2 var suan mp 1.37 beklıyorum battlefıeld 1 ı oynadım 5 ı de oynamayı dusunuyordum unutmusum nfs payback bıtırdım heat a turkce yama beklıyorum tesekkurler
  10. U

Need For Speed

Sizce gelir mi?
  11. U

Oyun Önerisi Lütfenn

Bu aralar oyun arıyorum ama ne oynuycağımı bulamıyorum.Rica etsem bana oyun önerisinde bulunabilir misiniz? Online offline fark etmezz . Haa bir de çok bilindik oyunlarda olabilir ör: witcher 3
  12. U

Need For Speed

İnternetten baktım goremedim ama yine de sormak ıstedim nfs heat oyununun türkçe yaması var mı ??
  13. U

PC başlangıc Programları

hyr hiç izin vermedim
  14. U

PC başlangıc Programları

tmm dır hocam sağolun
  15. U

PC başlangıc Programları

tek çare format diyorsun yani anladım ama eğer format yapmassın sıkıntı buyur mu
  16. U

PC başlangıc Programları

peki torrentin açılma nedeni nedir acaba
  17. U

PC başlangıc Programları

crack 1590340167 trojen virüsünü nasıl temizliycem peki Yani suan antivirüs programı kullanmıyom bir ara esed vardı ucretlı versıyonu sonra netı yavasllatıgı ıcın bıraktım 1 tane daha kullandım ama onu suan hatırlamıyom suanda windows defender var ama o da oylesıne duruyor yanı bır ıse...
  18. U

PC başlangıc Programları

Yeniden başlattım aynı
  19. U

PC başlangıc Programları

Pc yi alalı yaklaşık olarak tam 1 yıl oluyor .Yanş böyle bir şey için de format yapmayı düşünmüyor. Zaten torrent i uzun zamandır kullmıyorum ve de opera iyi hoş ama çok da gerekli değil 1590339607 tart-mpwDoscan : Errors were encountered when attempted to run WDO scan on your PC. At line:1...
  20. U

PC başlangıc Programları

Anlamadım niye format olsun ki?? Virüs fln mı
Top Bottom