Trojen uzantısına bağlı bir siteden kaynaklanıyordur. Ben bilgisayarı açtığımda exe uzantılı şeyler açılıyordu mesela.peki torrentin açılma nedeni nedir acaba
tek çare format diyorsun yani anladım ama eğer format yapmassın sıkıntı buyur muTrojen uzantısına bağlı bir siteden kaynaklanıyordur. Ben bilgisayarı açtığımda exe uzantılı şeyler açılıyordu mesela.
Bilgisayarı kullanman zorlaşır, sistemini ağırlaştırır. Sorunların listesi uzar da uzar dostum. Bu durumda tek çare format maalesef.tek çare format diyorsun yani anladım ama eğer format yapmassın sıkıntı buyur mu
Rica ederim dostum iyi günler dilerimtmm dır hocam sağolun
hic google bildirimlerine izin verdinmi izin verdiysen sacma sapan reklamlar cıkarBen her zaman tarayıcı olarak chrome kullan birisiydim. Yaklaşık olarak 1 aydırdır da operaya geçtim her şey iyiydi hoştu ama son 3 4 gündür PC açıldığında opera da açılıyor ve açılan sekmeler şu şekilde: fırsatı kaçırma başlığında tatil , ya da kayıt ol 30 gün ücretsiz fln tarzında reklamlar açılıyor.Bunu yanında da her PC açıldığında utorent açılıyor görev yöneticisi başlangıçtan kapatmış olmama rağmen full +full açılıyo.
PC açıldığında bunların açılmamasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
hyr hiç izin vermedimh
hic google bildirimlerine izin verdinmi izin verdiysen sacma sapan reklamlar cıkar