Arama sonuçları: *

1. Riley

CS2 İCİN EKRAN KARTI ÖNERİ

4060. AMD düşünme bile.
  2. Riley

Öneri Ekran kartı upgrade önerisi

4060 Ti alınabilir ama RTX 5000 serisini beklemenizi öneririm.
  3. Riley

İkinci monitör kullanmak bilgisayara zarar verir mi?

Ekran kartının güç tüketimi artar başka bir zarar vereceğini sanmıyorum.
  4. Riley

SONY 2 kere oyun ücret çekti napıcam

Hocam iade işlerine mailden bakmıyorlar. 0850 969 8277 bu numarayı ara PlayStation Türkiye'nin kendi numarasıdır buradan derdiniz anlat 1-7 gün içinde paran yatar.
  5. Riley

Yardım Kargo İçeriği Eksik Çıktı ( Lenovo Legion R27QE )

Son zamanlarda internet alış-verişlerinde bir problem var. Geçen gün bende Pulse Elite aldım. USB kablosu var şarj istasyonu kapağı çıkmadı. Sıfır diye aldığımız kutuların önceden açıldığı çok belli. Bu ürünleri gümrükte mi açıyorlar yoksa kullanılmış ürün mü kakalıyorlar anlamadım. Siz de...
  6. Riley

Mavi Ekran RAM yükseltmesi yaptıktan sonra "video memory management internal" hatası

Buyurun hocam. 1735537946 Userbenchmark ile RAM testi yaptım, sonuçlar bu şekilde. (BIOS'ta XMP ayarı yok.)
  7. Riley

Mavi Ekran RAM yükseltmesi yaptıktan sonra "video memory management internal" hatası

Arkadaşlar merhaba, geçen ay 8 GB RAM'i olan HP Victus 16 laptopuma mevcut aynı RAM'den taktım. RAM'i taktıktan sonra haftada bir ya da iki kez bilgisayar mavi ekran veriyor, reset atıyor ve mavi ekranda "video memory management internal" yazıyor. RAM'i Windows'un sorun giderme aracıyla test...
  8. Riley

PlayStation 5 Bluetooth'u Masamda ve Çevresinde Parazit Yapıyor

FlyTechnology'e verdim bakalım.
  9. Riley

Hocam müstakil ev.
  10. Riley

Bu şekilde sehpada bir sorun yok. 1735289241 Hocam cihaz kablolu bağlı hatta modemi kapatıp, evdeki bütün telefon, akıllı saat ne kadar elektrikli alet varsa kapatıp da denedim. Yine kendi masamın üstünde parazit yaptı.
  11. Riley

Merhaba arkadaşlar, geçen gün DualSense kolumda bir bağlantı problemi keşfettim. DualSense sadece PlayStation 5'e bağlıyken (PC'de olmuyor) ve benim masamdayken kol kendi kendine bağlantısı yavaşlıyor sanki 15 metre uzaktaymışım gibi davranıyor. Kardeşimin odasında denedim bu sorun olmadı, şimdi...
  12. Riley

Keenetic Hopper DSL Fast Transition Ayarı

Teşekkür ederim hocam, internette AB gördüm de AB yazdım sanırım ID'nin çok da bir önemi yok değil mi?
  13. Riley

🔥Anderson Talisca Fenerde 🔥

Hacı isterse Messi, Ronaldo aynanda gelsin Mourinho'nun bu oyunuyla hiçbir şey olmaz. Bu transferi taraftarın gazını almak için bir hamle diye düşünüyorum, malum Talisca hiç olmasa 5 maçta 1 sakatlanan oyuncu
  14. Riley

Keenetic Hopper DSL Fast Transition Ayarı

Arkadaşlar merhaba, bu modemi kullanan arkadaşlardan ricam şurada domain kısmında varsayılan olarak ne yazıyor bana iletebilir misiniz? Bu ayarı kapatmıştım da geri açmak için domain ID kısmını doldurmamı istiyor.
  15. Riley

PlayStation 5 Bluetooth Kopma Sorunu

Merhaba, PlayStation 5'in Bluetooth bağlantısında sıkıntı var. 2 tane DualSense'im var, ikisi de PlayStation'a bağlıyken 15-20dk arayla bir kopuyor yani bağlantısı zayıflıyor aşırı gecikme oluyor. Konsolu sıfırladım ve yazılımını tekrardan yükledim, konsolun Bluetooth'unu kapatıp açtım, kolları...
  16. Riley

Windows 11 Pro'ya artık geçilir mi?

11 hala stabil değil ama 10'da kalmak da mantıklı değil bence.
  17. Riley

🔥İndirim Vodafone Dijitale Özel Numara taşıma ve yeni tesis

Aynen öyle, hakkım hepsine haram olsun. Özellikle T...cell'e.
  18. Riley

Görüştüm de olmuyor dediler. Gerçekten çok büyük adaletsizlik.
  19. Riley

1 ay önce Vodafone'a geçtim FreeZone 8 + 8 GB internet 300 küsür lira. Baya adaletsiz olmuş.
  20. Riley

NVIDIA VRAM SORUNUNU ÇÖZÜCEK !

O zaman RTX 5060'ın 8 GB VRAM'le çıkacağı doğrulanmış hayırlı olsun.
Top Bottom