Haydarıntohumu
80+
Hocam 19 kesin son mu ona göre taşıcam martta bitiyor taahhüt yeni paketler baya zamlı gelir şimdi 400-500 cayma bedeli veririz en azından fatura düşük olurbu ayın 19 u sonmuş hocam
hatıını taşımak isteyen olursa İlk üç ay ekstra 30 gb kazanmak ve bana da kazandırmak isterseniz link üzerinden kolayca hattınızı taşıyabilirsiniz.
Numara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone
www.vodafone.com.tr
Sağol hocam bugün başvurayım o zaman hat gelene kadar 3 4 gün geçer zatenbayilerin paylaştığı bilgi bu şekilde, tt nin de 20 sinde bitiyormuş o yüzden 19 son olması mantıklı geliyor.
vodafone geçersek tehaddüt 1 sene mibence müşteri hizmetleri ile görüşün bazılarının tarifesini bu tarifelere geçirmişler
müşteri hizmetlerine bir sorun isterseniz
Görüştüm de olmuyor dediler. Gerçekten çok büyük adaletsizlik.bence müşteri hizmetleri ile görüşün bazılarının tarifesini bu tarifelere geçirmişler
müşteri hizmetlerine bir sorun isterseniz
Aynen öyle, hakkım hepsine haram olsun. Özellikle T...cell'e.yıl sonuna kadar millete pahalı tarifeleri sapladılar şimdi de kampanya yapıp milletin taahhütünü bozdurup bir de ordan saplıyorlar
Referans link yasak banlıyorlar yeni hesap açıp geliyorsunuz galibatarifeleri 2 gün daha uzatmışlar geçmek isteyen olursa üstte paylaştığım linkten kolayca geçiş yapabilir ilk üç ay fazladan 30 gb alabilir.
Arkadaşımda da aynı sorun vardı, bayiye gidip anlaşıp annesinin kimlik fotoğrafını gösterip hattını değiştirdi. Her bayi kabul etmiyor ama bazı bayiler tamam halledelim diyormuş, o bayileri bulmak lazımArkadaşlar hattım turk(kazık)cell hattım valide üzerine 30 yaşına geldik başka şehirlerdeyiz. Vodafone taşımak istiyorum nasıl yapabilirim en mantıklı şekilde
Gittim anlaştım bu sefer paketler kalkmış kazık paketler gelmiş şansımaReferans link yasak banlıyorlar yeni hesap açıp geliyorsunuz galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşımda da aynı sorun vardı, bayiye gidip anlaşıp annesinin kimlik fotoğrafını gösterip hattını değiştirdi. Her bayi kabul etmiyor ama bazı bayiler tamam halledelim diyormuş, o bayileri bulmak lazım