Neler Yeni

🔥İndirim 19 Aralığa Kadar Vodafone Numara Taşıma ve Yeni Hat Fırsatı

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,436
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Vodafone'dan Türk Telekom'a geçtim. Gençleştim resmen. İnternet çekmeye başladı hızı arttı, şehrin göbeğinde telefonla konuşurken hat gidiyordu o düzeldi. Seneye de Türkcell'e geçeceğim. Vodafone geçmeyi düşünen varsa etrafına bir sorsun çekiyor mu diye.
Aynen iyi yapmışsın en mantıklısı işte bir sene Turkcell bir sene tt hem ucuza kullanmış olursun hep

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ay başından beri aynı konular açılıp açılıp duruyor :)

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Tahir Öztürk
vodafone 10mbps hızı geçmiyor interneti ( bir şey indirmeye falan çalışırsanız da 2-3e düşüyor :D )

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Zeki Altay
Daha yeni vodafone taahhüt yaptırmıştım onu bozup bunlara geçebiliyor muyum ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Utkan Bera Kabasakal
İstanbulda çekmez hatay suriye sınır hattında çeker bu internet. Çok işimi gördü kendisi dağdaysanız veya sınıra yakınsanız vodafone candır. Bende internet paketim yetmiyor diye zorunluluktan turkcell geçicem, vodafone güzel paket vermiyor şuan

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Anonim Ankh
30 aar degil her aya 10gb dusuyor
Hayır, daha bugün açıldı hat, taktık ve mart ayına kadar geçerli 4 kere 30 GB internet tanımlandı, yani şu andan itibaren mart ayına kadar 120 GB internet garanti.
(Aynı SMS 4 kere gelince hata mı oldu acaba dedim ama Yanımda uygulamasına girince baktım gerçekten de 4 kere tanımlanmıştı)

osari

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur
turkcell’e 440₺ ödüyorum şu an maalesef ayrılamıyorum da. Bitse de vodafone’a geçsem biraz daha uyguna

Mr.White

80+ Bronze
90 gün kalman gerekiyor dedi burdaki bayi sordum
Öyle bir olay yok isteyene kanıtlarla atarım. kasım sonu turkcell'den turk telekoma gectim (sozlesmesiz), gecen hafta da vodafon'a gectim suan aktif kullaniyorum.

Top Bottom