Neler Yeni

🔥İndirim 19 Aralığa Kadar Vodafone Numara Taşıma ve Yeni Hat Fırsatı

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Tayfun Balım
Vodafone çok bir GSM.
Ankaranın göbeğinde çekmiyor, maraşın dağında çekiyor. Yılın yarısı dağlık arazide çalıştığım için mecburen Vodafone kullanıyorum. Türk Telekom ve türkcell çekmiyor. Eğer yıl içinde uzun süre dağda bayırda bulunmuyorsanız Vodafone kullanmayın.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Daha önce Vodafone'da sorun yaşadım ama Turkcell'e geçince de aynı sorun devam etti, internet hızım yerlerdeydi büyük ihtimalle konumum ile alakalıydı. İstanbul'da çok memnunum merak edenler için hız testi sonucu.

1733820674771.png

faryo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
caner eser
çevremde vodafon kullanlar sorun yaşamadıklarını söylediler türktelekom kullanıyordum 40gb sürekli hat aşımı oluyordu ucuzu tercih ettim. vodafon 60gb ye geçtim yarın kullanır burada yazarım

cessar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
kaan a
benim hattım babamın üzerine. farklı şehirlerde yaşıyoruz. bayiye sorduğumda hat sahibi fiziki olarak olmadan operatör değişimi olamayacağını söyledi. bunun bir çözümü var mı dır? veya mesela babam yanında sim olmadan hat sahibi olarak benim operatörü değiştirebilir mi?

A_TURAN_A

80+ Bronze
online dan başvurunca e devlet te onay kısmı gözükmüyor aynı sorunu yaşayan var mı

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Anonim Ankh

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Anonim Ankh
aynı sorun bende de var
adımları doğru yapıyor musunuz? Ben sorun yaşamadım.

e-devlete internet bankacılığı üzerinden giriş yapın, arama yerine "btk onay" yazın bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu yazanı seçin, işletme/ sağlayıcı tipi: haberleşme, işletme/sağlayıcı: vodafone seçin ve çıkan evrakları onaylayın.

bu işlemleri bilgisayar üzerinden yapmak gerekiyor ve hat kimin üzerineyse onun e devletine internet bankacılığı seçeneğiyle giriş yapmak gerekiyor.

A_TURAN_A

80+ Bronze
adımları doğru yapıyor musunuz? Ben sorun yaşamadım.

e-devlete internet bankacılığı üzerinden giriş yapın, arama yerine "btk onay" yazın bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu yazanı seçin, işletme/ sağlayıcı tipi: haberleşme, işletme/sağlayıcı: vodafone seçin ve çıkan evrakları onaylayın.
tam bu şekilde yaptım ama onay bekleyen başvurunuz bulunmamaktadır diyor :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı sorun bende de var
2. defa denedim yine olmadı ben de :(

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Anonim Ankh
tam bu şekilde yaptım ama onay bekleyen başvurunuz bulunmamaktadır diyor :(