2 gündür gezmediği bayii kalmadı. Olanları anlatayım içinde fikir edinmenizi sağlayacak bilgiler olabilir.
3 hafta önce TT'den taahhüt uzatmıstım faturalı 265 liraya. Bu kampanya çıkınca cayma bedelini öğrenmek için aradım 84 tl dediler. Herkeste farklı olabiliyor bizim arkadaşta 3 hafta önce süre uzattı ona 970 lira çıktı cayma bedeli onun bilgisini öğrenin muhakkak.
Hem Türkcell hem de Vodafone faturalı hattan faturasız hatta taşıma yapmadıklarını söylediler. Normalde böyle bir şey yokmuş. Hatta faturasızım desen sistemden göremiyorlarmış bile faturalı olup olmadığımı. Başka bayiideki arkadaşım söyledi. Ayrıca hat taşır taşımaz paket ücretlerini peşin istediler. Bu da yasal değilmiş ama 90 gün içinde müşteri başka yere geçerse ceza yiyorlarmış. Hatta bazı bayiler elden imzalı kağıt bile alıyor. Benim amacım herhangi birinin faturasız hattına geçip sonra tekrar TT'de olan 135 liralık tarifeye geçmekti. Çünkü bulunduğum yerde en iyi çeken hat TT.
Velhasıl faturalı hattınız varsa faturasız başka operatöre geçmenize izin vermiyorlar gideceğinizi anladıkları için.
Tamam derseniz seçtiğiniz tarife neyse yüklemesini hemen peşin istiyorlar. Faturasız hatta geçmek için 270 tl istediler.
1-2 soru sorarsanız hemen başka yere geçeceğinizi anlayıp kimse yüzünüze doğru düzgün bakmıyor bile. Hepsi kurnaz olmuş firmaların.
Sonuç olarak ben de baktım bunlarla uğraşılmaz Vodafone 143tl'lik pakete geçiş yaptım. TT'ye geçemeyecem burda kalacam. İnşallah Türkcell gibi değildir. Bizim burda Türkcell en kötü çekim gücüne sahip. Merkezde çekmeyen hat mı olur. :/