YorgunOyuncu
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
tamamen bölgesel değişen bir durum.Arkadaşlar tt yada vodafone geçicem fiyatlar çok yakın. İkisini de yakın zamanda deneyimleyen önerisi olan varmı hangisi daha mantıklı
tamamen bölgesel değişen bir durum.Arkadaşlar tt yada vodafone geçicem fiyatlar çok yakın. İkisini de yakın zamanda deneyimleyen önerisi olan varmı hangisi daha mantıklı
hocam aynı durum başıma geldi ama tam tersi operatörler başvuru yaptım turkcell -> vodafone - vodafone fiyat düşüşü yaptı düşürdüğü tarifelere de geçirmiyor geri turkcelle indirimlilere dönebiliyormuyum?Ben türkcele geçtim 2 gün sonra tarife fiyatı 235 tl ye düşürdüler şimdi 14 gün içinde cayma hakkı doğuyor cayma ücreti çıkmıyor bende hattı vodafone a taşıyacağım 30 gb tarifesi 230 tl o yüzden vodafone a geçmek için başvuru yapacağım
geçebilirsin ben türk telekomdan yana kullandım tercihimihocam aynı durum başıma geldi ama tam tersi operatörler başvuru yaptım turkcell -> vodafone - vodafone fiyat düşüşü yaptı düşürdüğü tarifelere de geçirmiyor geri turkcelle indirimlilere dönebiliyormuyum?
başvurdum turkcelle geri![]()
20 GB 300 TL'ye yeniledim 5-10 gün önce,, girdi banaAlıntıyı görüntüle
Numara taşıma & Hat taşıma ve Yeni hat fiyatları | Vodafone
Numara taşıma ya da yeni hat başvuruları için Vodafone’un internete özel sunduğu tarife ve paketlere göz atmak için hemen tıklayın.www.vodafone.com.tr
Operatör değiştir20 GB 300 TL'ye yeniledim 5-10 gün önce,, girdi bana
Su an Türk telekomum, 50 gün kusur twahutum kaldı. Cayma bedelini ödeyip vodafone geçsem sonra tekrar türktelekoma geçip yıldızlı günler tarifelerinden faydalanabilir miyimOperatör değiştir
Ben aynısını turkcell de yapmak için müşteri hizmetlerini aradım hiçbirsıkıntı olmayacağının sizi yeniden aramızda görmekten mutluyuz cevabını verdiler.Bana söylenen bu.Ama TT yi bilmiyorum ara sor ben yapıyordum hatta turkcell den vodafone taşıdım bile tam turkcell e geri dönecektim TT bu kampanyayı çıkardı buna geçtim geçmez olaydım.Su an Türk telekomum, 50 gün kusur twahutum kaldı. Cayma bedelini ödeyip vodafone geçsem sonra tekrar türktelekoma geçip yıldızlı günler tarifelerinden faydalanabilir miyim
evetSu an Türk telekomum, 50 gün kusur twahutum kaldı. Cayma bedelini ödeyip vodafone geçsem sonra tekrar türktelekoma geçip yıldızlı günler tarifelerinden faydalanabilir miyim
Cayma bedeli ne kadar olurOperatör değiştir
2 bayiden biri 20'sinde diğeri 15'inde bitiyor dedi.Ayın 30 una kadar devam eder mi sizce? Taahhüt o zaman bitiyor