Neler Yeni

🔥İndirim Vodafone Dijitale Özel Numara taşıma ve yeni tesis

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
906
İsim
Rusty
Ben türkcele geçtim 2 gün sonra tarife fiyatı 235 tl ye düşürdüler şimdi 14 gün içinde cayma hakkı doğuyor cayma ücreti çıkmıyor bende hattı vodafone a taşıyacağım 30 gb tarifesi 230 tl o yüzden vodafone a geçmek için başvuru yapacağım
Hocam yeni mi gectiniz turkcele cayma çıkıyor mu bir kontrol etseniz ben de Vodafone dan turkcel yeni gectim yarın hat açılacak türk Telekoma geçeceğim ama cayma çıkıyor mu emin degilim

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Burak küçüksubaşı
Hocam yeni mi gectiniz turkcele cayma çıkıyor mu bir kontrol etseniz ben de Vodafone dan turkcel yeni gectim yarın hat açılacak türk Telekoma geçeceğim ama cayma çıkıyor mu emin degilim
ben az önce müşteri hizmetleri ile konuştum cayma bedeli çıkmıyor dediler 2 gün olmuştu geceli türkcele şimdi vodafone içinde çekme problemi yazdıgınız için türk telekomun 25 gb lık tarifesi var 200 tl ona geçiş yapmayı düşünüyorum.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
906
İsim
Rusty
ben az önce müşteri hizmetleri ile konuştum cayma bedeli çıkmıyor dediler 2 gün olmuştu geceli türkcele şimdi vodafone içinde çekme problemi yazdıgınız için türk telekomun 25 gb lık tarifesi var 200 tl ona geçiş yapmayı düşünüyorum.
Vodafone gerçekten kötü hocam en son 2 sene önce kullanmıştım dedim gelistirmislerdi yok aynı devam.
Normalde serüvenim netgsm ile başlayıp pahalı operatörlerden dolayı Vodafone 20gb 265 geçtim sonrasında turkcel kampanyasını gördüm 20gb 235 geçtim o da yarın açılacak inşallah dediginiz gibidir cayma çıkmıyorsa direk turk telekom sosyal medya sınırsız 40gb geçeceğim. 1 haftadır kafayı yicem orda oraya bir operatöre gecemedim

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Burak küçüksubaşı
veya türkcellde kalıp
Vodafone gerçekten kötü hocam en son 2 sene önce kullanmıştım dedim gelistirmislerdi yok aynı devam.
Normalde serüvenim netgsm ile başlayıp pahalı operatörlerden dolayı Vodafone 20gb 265 geçtim sonrasında turkcel kampanyasını gördüm 20gb 235 geçtim o da yarın açılacak inşallah dediginiz gibidir cayma çıkmıyorsa direk turk telekom sosyal medya sınırsız 40gb geçeceğim. 1 haftadır kafayı yicem orda oraya bir operatöre gecemedim
vallahi 235 e geçtiysen bence türkcellde kal en iyisi her zaman türkcell bende netgsm den geçtim tarifelere zam yaptıkları için fakat bayiden geçiş yapabiliyor muyuz türk telekoma onu bilmiyorum online a özel ise ben hattın yasal sahibi değilim çünkü

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
906
İsim
Rusty
veya türkcellde kalıp

vallahi 235 e geçtiysen bence türkcellde kal en iyisi her zaman türkcell bende netgsm den geçtim tarifelere zam yaptıkları için fakat bayiden geçiş yapabiliyor muyuz türk telekoma onu bilmiyorum online a özel ise ben hattın yasal sahibi değilim çünkü
bayiden geçiliyor sıkıntı yok

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
Ben türkcele geçtim 2 gün sonra tarife fiyatı 235 tl ye düşürdüler şimdi 14 gün içinde cayma hakkı doğuyor cayma ücreti çıkmıyor bende hattı vodafone a taşıyacağım 30 gb tarifesi 230 tl o yüzden vodafone a geçmek için başvuru yapacağım
Çekmiyor geçme

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Burak küçüksubaşı

R.G.G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Recep Göktuğ
Şaka mı bu 3 hafta önce babamın hattı turkcelle geçirdim 310tl 20gb 2 hafta önce kendi hattımı vodafonea 280tl 20gb geçirdim şimdi bütün operatörler kampanya yapıyor AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Görkem
biz 2 gün önce vodafone dan turkcelle e geçiş talebinde bulunmuştuk 180 tl lik tarifeye
vodafone da şimdi bu çıktı
geçiş işlemi tamamlandıktan sonra tekrar vodafona geçiş yapacaz
artık 2 3 günde ne kadar kullanım bedeli yansıyacak görecez (tarifenin taahütsüz fiyatı olan 399 tl den ele alınacak)

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emir
Turkcell e gecis icin basvuru yaptim 60gb 390 tl nasil turkcell kullananlar yorum yapabilir mi su an ki hattim vodafone lanet olsun boyle firmaya

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
SEYFULLAH KIR
Ben de bugün Vodafone dan turkcelle geçtim yeminle bana bu paketleri iki katı fiyat çektiler millet Turkcell'den Vodafone'a, Vodafone'dan Turkcell'e geçiyor herkes kendi kullanıcısına indirim yapsa boşa boşa kimse hat değiştirmez çok saçma işler valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha yeni 390'a turkcell geçtik neyse kalsın ya :D
Komik olan tarafı iki tarafta yeni gelene yapıyor elindekine değil

Top Bottom