Neler Yeni

🔥İndirim Vodafone Numara Taşıma Web’e Özel

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,887
İsim
.
ben türk telekom yıldızlı günleri bekliyorum 40 gb + sınırsız sosyal medya paketi genelde vodafonun 60 gb paketiyle yarışır oluyor yani 440 liraya felan gelir diye düşünüyorum. Birde vodafondan daha iyi çekiyor, prime avantajlarıda var bence beklemeye değer
Bende şuan onu bekliyorum turkcell faturasıza çektim fatura çıkmıyor tt yıldızlı günler bekliyorum inşallah çıkar çıkmazsa halimiz harap:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben türk telekom yıldızlı günleri bekliyorum 40 gb + sınırsız sosyal medya paketi genelde vodafonun 60 gb paketiyle yarışır oluyor yani 440 liraya felan gelir diye düşünüyorum. Birde vodafondan daha iyi çekiyor, prime avantajlarıda var bence beklemeye değer
Valla reis burada 1 haftadır 20gb 265 lira yazıyor mağazada zannetmiyorum 1 günlük olsa bile vodafone genel olarak diğer operatörlere göre daha fazla indirim yapıyor malum çekim kalitesi ortada.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Bende şuan onu bekliyorum turkcell faturasıza çektim fatura çıkmıyor tt yıldızlı günler bekliyorum inşallah çıkar çıkmazsa halimiz harap:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla reis burada 1 haftadır 20gb 265 lira yazıyor mağazada zannetmiyorum 1 günlük olsa bile vodafone genel olarak diğer operatörlere göre daha fazla indirim yapıyor malum çekim kalitesi ortada.
ben de turkcell de taahhütsüz bekliyorum , ben tüm markaların avantajlı fiyatlarını takip ediyorum 10 ,15 lira oynarsa oynar vodafonla. 440 vodafonsa turk telekom en fazla 460 yapıyor bence önce yıllara göre söylüyorum yıldızlı günler paketiyle

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,887
İsim
.
ben de turkcell de taahhütsüz bekliyorum , ben tüm markaların avantajlı fiyatlarını takip ediyorum 10 ,15 lira oynarsa oynar vodafonla. 440 vodafonsa turk telekom en fazla 460 yapıyor bence önce yıllara göre söylüyorum yıldızlı günler paketiyle
Reis geçen sene turkcell 40gb 210TL iken TT 40GB+Sınırsız Sosyal medya 215TL idi.
TT her türlü daha avantajlı oluyor ama her zaman yapmıyorlar işte

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yusuf Bahadır
Soyguncu haysiyetsizler, eskiden başka operatöre geçme diye ya da müşteri kapalım diye uğraşıyorlardı. Şimdi anlaştıkları için o da umurlarında değil. Resmen anlaşıp bizi soyuyorlar. Avrupadaki tarifeler euro hesabı bile bizden daha uygun. Devletimiz ne yapıyor peki bu süreçte? Ben söyleyim ekmeği ucuza satan esnafa ceza yazıp çinden gelen suv araçlar ucuza halka lüx konfor sunuyor diye ek vergi çıkarmakla meşgül.Doymadınız, halk bir iki gün rahat görür de gözü açılır diye aklınız gidiyor. Türk’ün çocuğuna bir güzel gençliği çok gören kim varsa, alayını kurt ısırsın gergedan sevsin.

Top Bottom